Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.07.2012.
10:02 >> 16:21h
Beta A

Egzit: "Vatreni" Gansi za kraj

Gans end ruzis, najveće zvezde ovogodišnjeg Egzit festivala, priredili su publici na glavnoj bini nezaboravni spektakl, propraćen vatrom i specijalnim efektima.

Legendarni Gansi su na binu izašli sa zakašnjenjem od skoro 40 minuta, ali je, uprkos tome, publika na početku u glas zapevala jedan od najvećih hitova "Welcome to the jungle".

Da su Aksl Rouz i bend ispunili očekivanja publike svedoče i pesme "Sweet child of mine", "November rain", koje su u publici izazvale posebno veliko oduševljenje.  Koncert legendarnih rok zvezda trajao je blizu tri sata.

Na glavnoj bini su oko 21 sat nastupili i mladi australijanci Volfmader, a publika je najbolje reagovala na njihov singl "Woman", koji im je 2007. godine doneo prvu Gremi nagradu za najbolje hard rok izvođenje.

Domaća podrška na Mejn stejdžu poslednje večeri Egzita bili su bendovi Žene kese i čuveni Partibrejkersi, koji su svirali u prvom delu večeri i pred u tim trenutku još relativno praznim prostorom ispred bine.

Poslednje veče festivala na Fjužn bini obeležio je sjajan nastup švedskog elektro pop benda Litl dregon, a pevačica japanskog porekla Jukimi Nagano svojim glasom
oduševila je prisutne. Nastup benda Litl dragon počeo je oko 22.30, a pre njih su nastupili sve popularniji Đečaci iz Hrvatske. Sudeći po gromoglasnom pevanju publike Đečaci su postali jedan od najpopularnijih bendova ne samo u Srbiji, već i u celom regionu.

Nastupe na Fjužn bini zatvorili su beograđani Ajsbrn, jedan od kod publike najomiljenijih domaćih bendova, koji su se ponovo okupili krajem prošle godine nakon duže pauze. Nastup je počeo u kasnim jutarnjim časovima, ali je prostor ispred bine bio popunjen do poslenjeg mesta.

Na Dens areni poslednjeg dana festivala nastupio je di-džej dvojac Najf parti, sastavljen od nekadašnjih članova benda Pendulum. Nakon tog nastupa, za gramofone je izašao i Loren Garnie, koga je publika nestrpljivo očekivala, a on je opravdao reputaciju di-džeja koji strastveno voli muziku i kome je glavni cilj da ljudi uz nju neprestano plešu. Dens arenu su tradicionalno zatvorili di-džej Marko Nastić, zajedno
sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem, a njihov "bek tu bek" nastup počeo je u pola sedam ujutru, što nije smetalo najupornijim posetiocima festivala koji su na jutarnjem suncu plesli do samog kraja.

Poslednji taktovi pušteni sa gramofona ova tri di-džeja i zvanično su označili kraj 13. po redu Egzit festivala. Ovogodišnji festival zabeležio je posetu od više od 30.000
ljubitelja muzike i zabave dnevno, a tokom četiri dana oni su imali prilike da čuju oko 400 izvođača i posete prateće programe kao što su tribine, performansi, projekcije filmova, a organizovan je i maskembal.

Egzit festival trajao je od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online