Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 09.07.2012.
11:29
Alo! A

Vučić: Moja pamet ne dopire do Ikodinovića!

Već smo upućeni u to koliko Danilo Ikodinović u poslednje vreme ne miriše neke političare i kivan je na izjave koje daju u medijima, ali ako je neko pomislio da mu nijedan do njih neće odgovoriti, grdno se prevario.

Naime, Dača je pre nekoliko dana svojim tvitovanjem pokazao da nije naklonjen prema politici Aleksandra Vučića. Izjavu Aleksandra Vučića prokomentarisao je na ovaj način:

Dača: Vi nas je*ete, pa nas rasturate; Vučić: Nisam u stanju da komentarišem takve stvari
 

- Slušam jutros radio i kaže Vučić da će što pre napraviti vladu da ne zamlaćuje više ljude. Ne, vi nas je*ete, pa nas rasturate - napisao je Ikodinović, pa dodao:

- Ako se sada grebe oko pozicija, zamislite šta će biti kada dođu na iste... Očerupaće i ovo malo što ovi pre njih nisu. Ako išta nisu. Boli ih uvo, imaju ovog što je uvek u poziciji i koji se uvek pita kako je moguće da je ekonomija uvek tako loša. Ko da sam je ja vodio.

Možda je Dača mislio da to neće doći do ovog političara, međutim, dobio je odgovor, i to prilično oštar.


- Nisam u stanju da komentarišem ovakve stvari. Očigledno je da moja pamet ne dopire do pameti gospodina Ikodinovića. To je uostalom opšte poznato - rekao je Vučić.

Na šta je mislio kada je rekao da je opšte poznato da do Ikodinovića pamet ne može da dođe, to ne znamo, ali je sigurno da funkcioner SNS-a zna o čemu priča.

Psovke na sve strane!

S obzirom na to da mediji poslednjih dana prenose sve šokantne "ispovesti" na internetu pomenutog vaterpoliste, nemoguće je ne primetiti koliko Danilo Ikodinović ima "bogat" rečnik. Na njegovom "meniju" se mogu naći sve moguće (i nemoguće) psovke, koje su postale svakodnevnica na društvenoj mreži "tviter". Žene mu najviše zameraju na rečniku, ali njega to po svemu sudeći ne dotiče, tako da se vulgarnosti ne odriče ni po koju cenu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.07.2012. 11:34
"tviter" politika nastupa punom snagom.... vrhunac Srpske politike u obracanju glasacima i Svetu... Spustaju se na nivo Karleuse ,cijim putem je krenuo prvi Suntanovac -cini mi se !?
Ponedeljak 09.07.2012. 12:23
Vucic je jedan od onih koji su svasta obecavali,pa i da ce licno Dinkica vezati lancima, i jedan je od onih koji obecanja ne ispunjavaju.
Ponedeljak 09.07.2012. 16:11
Posto mu je kolega u DS,trebali su i njega da postave za gradonacelnika Novog Sada,jer nista onaj drugi nije pametniji.Valjda im je voda sav mozak popila a mozda i nije jer nije ga bilo.Da nije zutih sad bi on u Zabeli bio u najboljem slucaju u Hajatu,ali sve je kod nas moguce.Samo ne znam ko njega uopste i pita nesto jer se vidi da je puko.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online