Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 06.07.2012.
11:48
Alo A

Mnogima se tresu gaće zbog Blondi?

Nada Blondi Đukić, atraktivna starleta, izazvala je pravi cunami kada je izjavila da joj je jedan srpski reprezentativac nudio 50.000 evra da bude njegova devojka godinu dana, piše Alo.

Nada Đukić poznatija kao Nada Blondi
 

Mnogima se sada tresu gaće da ih Blondi ne razotkrije, jer nije izvesni reprezentativac jedini koji joj se udvarao i želeo da bude sa njom (u tajnosti). Ako je on bio usamljen, pa je želeo društvo atraktivne plavuše, to je donekle i razumljivo (ne i da joj plati, naravno), ali šta će uraditi oni za koje Blondi tvrdi da imaju devojke i supruge, sa sve sitnom decom, a uporedo su je muvali? Čije li će to ime Blondi da otkrije narednih dana, kako se očekuje, i ispali pravu bombu?!, piše Alo.

Bojana Stojković za ALO!: Drago mi je što Stojke nije na Blondinoj listi!

Starleta Nada Đukić uzburkala je more u ovim mirnim danima, u pauzi između sezona u sportskim takmičenjima u Srbiji. Imenovanje fudbalera koji kupuju ljubav glavna je tema srpskog fudbala.
Međutim, iz cele priče izostavila je Vladimira Stojkovića, sa kojim, tvrdi, nije bila. Tim povodom pozvali smo uspešnu manekenku i Vladimirovu suprugu Bojanu Stojković.
- Ma neću da komentarišem kojekakve gluposti raznih starleta. Znala sam da Stojke nije na njenom spisku, nije on takav - kao iz topa će Bojana, koja nam je indirektno potvrdila da ima slučajeva da fudbaleri iznajmljuju devojke.
- Ne bi se o tome toliko pričalo i pisalo da nema takvih stvari. Meni je to jadno, ako toga stvarno ima - rekla je Bojana.

Upravo je to razlog zbog kojeg je ova plavuša juče, kako saznajemo, imala veliki broj telefonskih poziva, a većina pitanja se svodila na molbe tipa: "Zašto si to uradila, nemoj, molim te, upropastićeš mi život" i slično.

Ono što je takođe bilo interesantno je to da su se fudbaleri Partizana šalili za doručkom sa onima koje je Blondi pomenula u intervjuu za portal "sport26" - Nemanjom Tomićem (za koga je rekla da joj je bio dečko), zatim Stefanom Babovićem (“jako korektan momak”), Babićem, Ivanovim, Smiljanićem (“ušli u igru”), a kao pobednik od svih njih izašao je golman Vladimir Stojković!

Dočekao je i Stojke da ga ne povezuju sa atraktivnim devojkama, što je nekako po definiciji uvek važilo za njega. Blondi ga je i nahvalila, rekavši da je miljenik žena, ali i da sa njim nije bila.

Blondi je bila tema i kod zvezdaša, koji su je komentarisali u autobusu na putu do Zlatibora, ali ne tako glasno, da ih Robi ne bi čuo, jer je ljut zbog slabih igara na pripremama. Podsetimo, Blondi je iskritikovala fudbalere Zvezde da su klošari i da nemaju para, jer im kasne plate...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online