Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 05.07.2012.
11:21
Pressonline A

Nikolina u tajnoj vezi sa Saveljićem

Atraktivna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek, čiji je raskid sa srpskim biznismenom Matijom Ćorkovićem danima glavna vest u eks-Ju medijima, već je pronašla utehu, i to u zagrljaju bivšeg fudbalera Niše Saveljića!

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek
 

Kako saznaje Press, njih dvoje se viđaju već nekoliko meseci, a prisnost nisu krili na otvaranju plažnog kluba "Purobič" u Tivtu, sa čije zabave su otišli zajedno!

Iako su na svečano otvaranje došli odvojeno, pred kraj večeri razmenili su nekoliko rečenica i nazdravili šampanjcem, a zatim zajedno napustili žurku, čime su potvrđene spekulacije da je crnogorski šmeker osvojio seksepilnu voditeljku.

- Njih dvoje je još pre godinu dana upoznala zajednička prijateljica iz Hrvatske Snježana, a u prisnom odnosu su već osam meseci. S obzirom na to da je Nikolinina veza već bila u krizi kada su ona i Niša počeli intenzivnije da se druže, ne čudi što su između njih brzo buknule emocije.

Za njihovu prisnost u decembru prošle godine saznao je i Matija, ali ga je Nikolina tada uverila da su ona i Niša samo prijatelji. Fudbaler o odnosu sa voditeljkom ne želi da priča, već se na provokacije prijatelja samo nasmeje, ali je očigledno da se tu dešava nešto više od prijateljstva - kaže izvor blizak fudbaleru.

Kako saznajemo, Nikolina je vezu sa Matijom raskinula tek nedavno, a ne pre tri meseca kako je pričala u medijima. A s obzirom na to da će Pišekova od septembra zbog angažmana na Televiziji Prva živeti u Beogradu, njihovi susreti će očigledno postati intenzivniji.

- Niša je uvek krio s kim se zabavlja, čak i od svojih bliskih prijatelja, dok i sam ne bude siguran da će to trajati. Naročito neće to da prizna jer je Nikolina tek nedavno objavila da je okončala ozbiljnu vezu sa Matijom - ističe izvor Pressa.

Niša je poznat kao veliki zavodnik iako se nije zabavljao sa poznatim damama. S druge strane, Nikolina, koja ima četrnaestogodišnju ćerku Hanu, posle nedavnog raskida je izjavila da je spremna za novu ljubav jer smatra da se takve stvari dešavaju neplanirano. Njih dvoje nisu odgovarali na pozive Pressa, jedino je Matija kratko poručio da nije upućen u ljubavni život bivše devojke.

- Prvi put čujem da su njih dvoje zajedno. Nišu ne poznajem - rekao je Ćorković.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 05.07.2012. 11:48
hrvatice ponovo jašu srpske pastuve...lepo..
Četvrtak 05.07.2012. 12:13
Uhhh koja 3,14ČOKARA .. boli glava
Četvrtak 05.07.2012. 18:55
hrvatska ispusena mustikla
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online