Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 04.07.2012.
12:39
B. Mandić - Vesti A

Telohranitelj tašne i bubašvaba u tanjiru

Beskrajna priča o holivudskim zvezdama istovremeno je i zanimljivo svedočanstvo o njihovim hirovima i opsesijama, što samo potvrđuje da su i oni ljudi od krvi i mesa koji često upadaju u smešne i čudne, prave filmske situacije.

 Ima bolest čistoće.Šeron Stoun sa sinom
 

Šeron Stoun ima maniju čistoće, pa je izgubila starateljstvo nad sinom zato što je tražila da se dečaku u ubrizga botoks u stopala da mu se ne bi noge znojile, a Paris Hilton plaća osobu koja brine da njena omiljena torba bude u frižideru En Heč je u gaćicama i grudnjaku upala u kuću u gradu Frezno i zaprepašćenoj domaćici rekla da je "došla da vodi ljude u raj", a Džoni Dep se u knjigu hotelskih gostiju upisuje kao gospodin Smrad ili Magareća zadnjica

Pištolji i cveće


Glumac Džon Malkovič obožava oružje, pa često ume da zamoli režisera da pištolje sa snimanja ponese kući kako bi im se divio na na miru. Objasnio je da je kao dečak najviše voleo da se igra rata sa svojim vršnjacima. Pre godinu i po dana oprobao se i kao modni dizajner, pa je u Firenci predstavio liniju muške odeće u vedrim bojama, a glavni motiv na njegovim košuljama je cveće.

En Heč je zvezda filma "Šest dana, sedam noći" u kojem je igrala sa Harisonom Fordom. Osim po ovom filmu, En je poznata po izjavama da su je svojevremeno oteli vanzemaljci, ali i po jednoj ludoj vožnji pre 12 godina. Ena je sela u automobil, obučena samo u gaćice i grudnjak, odvezla se do prve kuće u kalifornijskom gradu Frezno, pozvonila, a gospođu koja je otvorila vrata, zamolila je da uđe kako bi se istuširala i pogledala neki film.

Žena je odmah prepoznala glumicu, uslišila joj želje, a onda pozvala policijsku patrolu. En im je rekla da je sve u redu i da je "ona bog" i da je "došla da ljude vodi u raj". Neki su posumnjali da je En sve to uradila jer je bila drogirana.

Upad u frizerski salon

Glumac Robert Dauni Džunior je jedne noći bio toliko pijan da je ušao u komšijsku kuću i slatko zaspao. Tom Kruz je ušao u ovaj klub kada je skakao po kauču Opre Vinfri i objašnjavao koliko voli svoju ženu Kejti Holms. Otkako je postao Jehovin svedok, muzičar Princ šeta ulicama noseći letke i pitajući prolaznike da li su upoznali boga. Pevačica Britni Spirs je 2007. uletela u jedan frizerski salon i sama mašinicom obrijala glavu, a često je kišobranom razbijala automobile novinara koji su je pratili.

Kako biti faraon


Glumac Nikolas Kejdž kupio je grobnicu u obliku piramide, koja je izgrađena na groblju u Nju Orleansu. Mnogi su bili iznenađeni Kejdžovim potezom, a neki smatraju da se previše uživeo u ulogu lovca na blago Bena Gejtska, glavnog junaka filma "Nacionalno blago". Naime, grobnica je identična piramidi koja se nalazi na plakatu za ovaj filmski hit.

Holivudske zvezde važe za plahovite i razmažene osobe. Neki od njihovih najbližih saradnika poverili su se američkom časopisu "Star", pa tako danas ceo svet zna da Šeron Stoun ima maniju čistoće. Nedavno je izgubila starateljstvo nad sinom Roanom, usvojenim 2001. godine, nakon što je tražila da se detetu ubrizga botoks u stopala kao rešenje za problem znojenja. Ni na jednom vozilu u njenom voznom parku ne sme da padne ni trunka prašine.
Paris Hilton u poslednje vreme ima maniju da tašne marke "đilji" drži u frižideru, pod izgovorom da se tako štite od štetnog uticaja sunčevih zraka. Hiltonova plaća osobu koja brine da njena omiljena tašna bude uvek sveža, na temperaturi ne višoj od 12 stepeni!


Prema pisanju lista "Star", ovo ipak nije najčudniji kapric plahovite starlete. Hiltonova, navodno, od svojih partnera traži da joj ljube noge, što je bio razlog njenog raskida sa poslednjim dečkom, muzičarem Bendžijem Madenom.

 

Maltretiranje sobara


Džordž Kluni ima zanimljiv hobi da zbunjuje hotelsko osoblje. On se u hotelskim knjigama najčešće potpisuje kao Arnold Švarceneger!


- To je najsmešnija stvar na svetu. Svi znaju da ja nisam Švarceneger, ali moraju tako da mi se obraćaju i pravo je zadovoljstvo gledati njihova lica dok to rade - objasnio je Kluni.

Na ivici nervnog sloma su i dadilje u službi Madone i Dženifer Lopez, koje od njih zahtevaju da budu dostupne 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, i koje ne znaju ni za kakve slobodne dane. En Heč vodi aMerikance u raj


Među zvezdama koje pominje časopis "Star" našla se i Džulija Roberts i njena preterana ljubav prema ručnim satovima marke "eberhard", a naročito prema modelu ukrašenom sa 68 brilijanata koji nosi njene inicijale.

Plašeći se da joj neko ne ukrade njenu dragocenu kolekciju, junakinja "Zgodne žene" zabranila je posluzi da prilazi sefu. Robertsova nije čak htela ni da zapiše šifru kako je niko ne bi otkrio. Pokazalo se da je to fatalna greška, jer ju je i sama ubrzo zaboravila, pa je u nastupu besa tražila od zaprepašćenih batlera da pred njom obiju sef.

Kiseli kupus za doručak

Brus i Jasmin Pilaf: Anđelina i Bred Pit

Neke zvezde imaju naviku da se lažno predstavljaju. Kada u knjizi gostiju pronađete gospodina Smrada ili Magareću zadnjicu, znajte da se u hotel prijavio Džoni Dep, a popularni glumac je samo jedna od zvezda koje koriste najneverovatnije pseudonime da bi se zaštitile od dosadnih obožavalaca.

Glumica Kejt Bekinsejl redovno koristi pseudonim Sigorni Biver, kako kaže, zato što se divi svojoj koleginici Sigorni Viver, pa je malo promenila njeno prezime. Doduše, Kejt priznaje da njen suprug poludi kada mu se osoblje u hotelu obrati sa "gospodine Biver" ("Gospodin Dabar").

Kada zajedno putuju Bred Pit i Anđelina Žoli se kriju iza imena Brus i Jasmin Pilaf, dok Žolijeva najviše voli da bude Mis Lolipop (lizalica). Zanimljivo je da je Pitova bivša supruga Dženifer Aniston posle njihovog razvoda koristila pseudonim gospođa Smit (parodija na film "Gospodin i gospođa Smit" tokom čijeg snimanja su započeli romansu Bred i Anđelina).


Brajan Bigban (Brajan Velika Zemička), Bobo Latrin i ser Hamfri Hendbeg su omiljeni pseudonimi Eltona Džona, a Apolo C. Vermut je niko drugi nego Pol Makartni. Bob Dilan često putuje kao Džastin Kejs ili Džim Nasijum, dok Met Dejmon preferira pseudonim Džon Prezident.


- Uživam kada mi se obraćaju sa '"gospodine predsedniče" - priznaje Dejmon.


Ketrin Zita-Džouns se predstavlja kao Holi Golajtli (junakinja kultnog filma "Doručak kod Tifanija" koju je igrala Odri Hepbern), a verovatno jedan od najstarijih pseudonima je Zelda Zonk, koji je svojevremeno koristila Merilin Monro.


Holivudske zvezde su ekscentrične i opsesivne i kada je reč o izboru hrane. Braća Metju i Mark Džejkob objavili su knjigu "Šta su velikani jeli - neobična istorija hrane i slave" u kojoj navode da je Anđelina Džoli jela bubašvabe, a Erol Flin krokodile.

Otkrivaju da Elvis Prisli nikada nije sekao svoju hranu, a i zahtevao je da svi njegovi obroci budu prepečeni. Kada bi Elvis rekao da je nešto zagorelo, to bi zapravo bio kompliment kuvaru. Slavni glumac Gari Kuper je svaki dan započinjao konzervom kiselog kupusa.


Opsesije nemaju granica, pa se Bruk Šilds proslavila lični stavom o cigaretama:
- Pušenje ubija. Ako si ubijen, izgubio si bitan deo svog života!

Glumac koji je podelio 200 miliona

 

Pol Njumen, ikona američkog filma, po mnogo čemu se razlikovao od holivudskih kolega. Umro je u 83. godini 2008, a u šest decenija dugoj karijeri nije bilo nijedne mrlje.


Tumačio je likove zavodnika, ali i šarmantne buntovnike i likove s one strane zakona. Njegov brak sa glumicom Džoan Vudvord u Holivudu je važio kao primer uzorne i idealne zajednice. Kada su ga pitali za recept, ovaj oskarovac kratko bi odgovarao:
- Zašto da idem do restorana na hamburger kada mogu kod kuće da jedem biftek.


Bio je politički aktivan, pogotovo u kampanji protiv rata u Vijetnamu. Bavio se proizvodnjom hrane, zaradio je više od 200 miliona dolara, koje je dao u humanitarne svrhe. Takođe je osnovao kampove za teško bolesnu decu, kao i fondaciju protiv zloupotrebe droga.


Svoj profesionalni uspeh objasnio je na sledeći način:


- Uči svoj zanat, znaj ko si i po čemu si poseban. Otkrij šta sve neko radi na filmskom setu, postavljaj pitanja i slušaj. Pobrini se da živiš život, što znači da ne radiš stvari samo radi slave, i vrati nešto pozitivno društvu. Džordž Kluni rekao je da je "Pol Njumen postavio previsoke standarde za holivudske glumce".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online