Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 26.06.2012.
10:20
Smedia A

Amidžić obrijao brkove, Mileva došla u šou

Pokojna Mileva, Tviterašica koja je pokrenuila pravi HAOS prozivajući sve i svakoga na estradi, ispunila je obećanje i gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića. Doduše, putem video linka, jer kako bi drugačije došla "s onog sveta"?!

Pokojna Mileva živnula: Sa Tvitera prešla na Skajp

Da bi doveo Pokojnu Milevu u svoju emisiju Ognjen je morao da ispuni njen uslov - obrijao je brkove. Dok je kasnila u emisiju, odnosno uključenje u program, tvitovala je da namerno kasni "jer joj se može". A kada su uspostavili vezu, Ognjenu i njegovom auditorijumu rekla kako je otišla na onaj svet, čime se bavila dok je bila živa, i kako izgledaju njene žurke sa drugaricama Ejmi i Vitni.

Posebno zanimljivo je bilo što je Ejmi bila mnogo uzbuđena zbog Milevinog gostovanja, a Vitni je zbog nastupa Mobi Dika i pesme "Kralj kokaina" pala u delirijum! U sedmominutnom intervjuu Mileva se osvrnula i na našu estradu što joj je jedna od omiljenih "oblasti" za komentarisanje.

Ognjen je primetio mušicu na njenoj glavi, a ona je imala spreman odgovor: "Seljoberčino jedna, ja pratim modu, videla sam malu Bekvalac, Darko Kostić joj metnuo muvu na glavu pa sam odmah i ja nabavila jednu!"

"Gledala sam emisiju kad je Svetlana Karleuša Tozovac pretila da će mi uzeti telefon. Nije joj lako, ide prvi u mesecu treba platiti kiriju. Ako me razumeš?! Pošalji mi 'ajfon' po golubici kad bude sledeća revija Marijane Mateus!", rekla je Mileva.

Mnogo puta su se tviteraši oglašavali i govorili kako je Mileva zapravo Seka Aleksić, ili je angažovana od strane Cece: "Seka se spremila da mi dođe, imala je i onu pesmu 'Poslednji let' možda treba da njoj pristavim žito?! A Ceca? Jao, nemoj da mi je spominješ. Ona je nešto osetljiva, često plače, a otkad joj suze padaju na gore kod nas nastaje kijamet kad ona plače! Haos!", objasnila je Mileva situaciju.

Naravno, spomenula je i "Joksimovićku", odnosno Željka Joksimovića i rekla da joj se posebno dopada "njena" pesma "Dođi sutra", ali se osvrnula i na slabljenje dinara kao i na formiranje Vlade koju je uporedila sa "Survajverom".

Na kraju je otkrila i deo iz svog intimnog života. Na Ognjenovo pitanje kako izdržava sve udvarače, odgovorila je: "Na šta ti ja ličim, mačko?! Ja sam svoj 'pupoljak' samo svome Tozi dala!"

Onda je odjurila kako joj ne bi zagorele vanilice, ali se ubrzo obratile putem Tvitera i poručila: "Kamera goji!"

POVEZANE VESTI

Utorak 26.06.2012. 13:41
Panj ima bolji smisao za humor od ovih idiota!
Utorak 26.06.2012. 11:08
A pokojna Mileva - MUŠKO.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online