Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 23.06.2012.
18:54
story.rs A

Ava Karabatić: Nisam nametljiva, već konzervativna

Hrvatska manekenka Ava Karabatić iskreno bi volela da pronađe svoju pravu ljubav u Beogradu i kaže kako sanja o starijem i markantnom muškarcu s kojim bi ostvarila svoje snove.

Naravno da je konzervativna: Ava Karabatić
 

Manekenku i učesnicu nedavno okončanog rijaliti šou programa Survajver Avu Karabatić (24) ljudi ili obožavaju ili mrze, a ona uživa u tome što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Lucidna, uvek vedra i nasmejana, šarmantna Hrvatica osvojila je balkansku javnost svojim izjavama, a upravo zbog toga nosi i titulu favorita publike. Njen glas bio je presudan jer je upravo ona Vladi Vuksanoviću donela titulu jedinog preživelog, ali skromna i iskrena Ava kaže kako ne očekuje nikakvu zahvalnost i nagradu od svog saplemenika.


- Ne tražim i ne očekujem od njega da mi zahvali, ali videćemo hoće li to učiniti. Uvek sam govorila kako mogu da živim samo od duhovnosti, a ne od materijalnih stvari. Ne očekujem novac, a najveća nagrada bi mi bila da ostane onakav kakav jeste i da budemo prijatelji za ceo život. On je zaslužio pobedu, ja sam glasala srcem i uvek sam govorila da je moj favorit - priča Ava.


Iako je sve vreme tokom rijalitija na Kostariki govorila da je gajila emocije prema Vuksanoviću, te da joj je ljubav neuzvraćena, sada tvrdi da su njih dvoje samo dobri prijatelji.


- Jako sam emotivna, a posle boravka na ostrvu gledam ga kao anđela čuvara, svog prijatelja i brata jer nemam ni braću ni sestre. Gajim emocije prema njemu, ali prijateljske. Vlada je talentovan, inteligentan i svaka majka poželela bi ga za zeta. Ali, uvek sam govorila da sve u životu počinje od prijateljstva i vreme će pokazati svoje - kaže manekenka koja otkriva i kako želi da se uda za Beograđanina.


- Da, želim da se udam za Beograđanina. Volim starije i markantne frajere i za mene je pravi tip muškarca glumac Andrija Milošević. Ali nisam nametljiva nego veoma konzervativna devojka, pa smo se poslednji put videli kada sam slavila rođendan u njegovom restoranu - ističe Ava, koja ima želju da pronađe ljubav svog života. Iako je do sada bila nekoliko puta verena, ne odustaje od potrage za onim pravim.


- Ne bih da pričam mnogo o svojoj poslednjoj veridbi. Za mene je ovo bila divna godina, a nadam se i da će mi se tokom leta desiti neka nova ljubav. Do sada sam četiri puta bila verena i sa svakim sam bila po deset godina (smeh). Borim se za ljubav kao lavica. Nikada ne odustajem i nije mi se desilo da ja prekidam vezu. Za mene je ljubav sudbinski spoj, dobar seks, ali i srce koje lupa čim se ugledamo. Kod muškarca mi je važno sve, od fizičkog do psihičkog izgleda, a najbitnije je da me drži kao kap vode na dlanu i da bude dominantniji od mene jer sam ja jaka žena.


Iako je Ava često pominjana i po komičnim izjavama kako želi da pozdravi roditelje, a naročito mamu i tatu, te da je stalno u mobingu jer ima pet mobilnih telefona, ona tvrdi kako ništa od toga nije istina.


- Sve što se po forumima piše da sam rekla, nigde nije zabeleženo kamerom. To nisu moje izjave, već ih je neki zlobnik izmislio. Ja sam studentkinja tri jezika i to sigurno nisu moje izjave - zaključuje Ava u svom stilu i kaže kako ove godine želi da upiše glumačku akademiju u Beogradu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online