Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 19.06.2012.
10:55
Blic A

Stanija: Moj Rus je ljut zbog Ljajića

Stanija se u julu vraća u Ameriku u zagrljaj svom vereniku Vladimiru iako bi volela da ostane u Srbiji. Delom zbog fudbalera Adema Ljajića, za kog je na snimanju kataloga 3D fotografija rekla da joj je vrlo drag i simpatičan.

Adem joj je drag i simpatičan
 

Inače, na Stanijinoj ruci nema prstena.

- U torbi je, skinula sam ga trenutno. U ljubavi trenutno ima trzavica jer je Rus ljut što sam se zadržala u Srbiji. Iako ga ne dotiču natpisi u medijima, stalno na internetu pretražuje vesti o meni i prati šta se piše. Veruje mi, ali ponekad se i posvađamo preko “skajpa” zbog ljudi sa kojima me spajaju – objašnjava Stanija dok preko grudi vezuje kožni povez za potrebe snimanja specijalnih 3D fotografija.

Odustajem od plastičnih operacija

- Uradila sam korekciju grudi i sad izgledaju baš kako treba. Ništa više ne bih dirala do starosti. Ne smatram da sam savršena, ali volim svoje telo od glave do pete i osećam se dobro u svojoj koži - kaže Stanija.

Poslednji u nizu muškaraca sa kojim je svi spajaju jeste fudbaler Adem Ljajić. Pričajući o njemu, Stanija se samo smeje i kaže da je sladak i simpatičan, ali i da će sve to ubrzo ostati iza nje jer posle letovanja na Ibici mora da se vrati radnim obavezama u "Haras kazinu" u Americi.


- U Srbiji mi je sve potaman, srce me uvek vuče ovde zbog porodice i prijatelja. Najviše bih volela da ostanem jer poslednjih šest godina radim u Americi, ali ovde nikada neću moći da zarađujem kao tamo. I Vladimir je trebalo da dođe, ali je zbog posla to odložio za septembar – kaže Stanija.


Popularnu starletu do sada su spajali sa mnogim sportistima, a ona tvrdi da je u ljubavi uvek verna i poštena. Najteže joj je palo kad ju je majka videla kako se ljubi sa Aleksandrom i Avom.

- Majka mi je rekla “Šta će ti više to glupiranje po medijima, uozbilji se”. Iako s Avom donedavno nisam bila u dobrim odnosima, posle finala “Survajver” prišao mi je njen tata i rekao da nas dve treba da se pomirimo. Kad smo se kasnije poljubile, predložio je da se tako slikamo za “Plejboj”, a ja nisam verovala šta mi priča (smeh) – kaže Stanija, koja se u kostimu ratnice upravo tako i oseća.

Rado pokazuje telo

Stanija je na tviter okačila sliku svoje zadnjice uz savet devojkama da je najbolji način da se oslobode celulita LPG masažer. Inače, ona na svoj nalog često postavlja ne samo svoje golišave fotografije već i isečke iz novina u kojima je ona glavni akter, bilo one gde se ljubi s Avom, bilo kada je povezuju s fudbalerima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online