Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 18.06.2012.
11:19
Press A

"Hrvati su mlitavi, Srbi čvrsti i jaki"

Hrvatska starleta Nives Celzijus poverila se najpoznatijem srpskom striperu Dejanu Nestoroviću da više voli momke iz Srbije, uz obrazloženje da su Hrvati mlitavi i da nemaju čvrstinu i jačinu kao beogradski frajeri, saznaje Press.

hrvatska starleta prosto obožava fudbal i fudbalere
 

Prsata starleta i supruga hrvatskog  fudbalera Dina Drpića, dokazala je da se Hrvati i Hrvatice bar u nečemu slažu kada su Srbi u pitanju. tako, dok hrvatska poznata klijentela poput klijentela poput Stipe Mesića i bruna Orešara uživa u Opatiji u društvu devojaka iz Srbije, Hrvatice više vole da se opuste uz naše momke, ali i zarade dobre pare.

Prljave tajne

Najveće interesovanje za Beograđane vlada upravo među poznatim Hrvaticama. Pored Nives, krevet sa našim momcima rado dele i atraktivne televizijske voditeljke.

- Neverovatno je to da nas u Hrvatskoj i ne vole, a žele nas u Beogradu. Taj licemerni moral je neviđen. Hrvatice obožavaju Beograd. Više vole po Beogradu da osete srpsku čvrstinu i žestinu momaka, nego u Zagrebu sa svojim momcima kruh da jedu. Hrvatice vole Beograd jer ovde imaju "široku ponudu" koja se dobro plaća, a da bi ovde i ostale, potrebno ima je dosta novca priča Nestorović, koji je u Hrvatskoj postao poznat po emisiji "Red karpet" na TV Nova.

On tvrdi da Nives, iako je u braku sa Drpićem, sanja beogradske frajere.

- Družio sam se sa njom svojevremeno, kada mi je otkrila svoju golu istinu. bili smo u Novom Sadu, ona inače još kao klinka nije izbijala iz jednog poznatog novosadskog hotela. kada je pisala "Golu istinu", roman pun seksa i perverzije, otvoreno mi je u prostoriji salona sestre Nataše Bekvalac rekla: "Drpić dobro igra fudbal, ali beogradski frajeri su zakon u krevetu" - kaže Nestorović i dodaje da će spisak fudbalera i žešćih momaka iz Beograda s kojima je bila u šemi biti veći od očekivanog u novoj knjizi koju Nives planira da objavi.

S kupcima njene ljubavi ona se najviše sastajala u hotelima u novom Sadu i Beogradu, ali i u Zagrebu, a bila je spremna i zarad toga i u  Milano da ode. Koliko voli fudbal, dokazala je uoči EP u Ukrajini, kada je napisala na svom profilu na Fejsbuku da će svaka tri boda koja osvoji hrvatska reprezentacija skinuti komad odeće. Pa je tako pevušeći "Zabij gol" skinbula majicu kada je Hrvatska ubeležila prva tri boda pobedivši Irsku.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 18.06.2012. 11:23
Зна она шта је српска месна индустрија.
Ponedeljak 18.06.2012. 19:29
MSM....treba verovati njoj kao iskusnoj jahačici.... Ne hvalimo se mi...one to kažu..jel tako braćo?
Utorak 19.06.2012. 17:37
Ali ..... zasto je ova zena vredna paznje ...????????? Jedino o cemu moze da prica je sa kim se je..la i nista vise. Ovakav stvor postoji samo zbog muskih slabosti i nicega vise.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online