Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 11.06.2012.
10:31
Večernje novosti A

Nataša: Nisu muškarci za mene

Ona je lepak za tračeve. Kada se ne razvodi, u stilu junakinja meksičkih telenovela i ne zabavlja sa kontroverznim i ozloglašenim biznismenima, Nataši Bekvalac dovoljno je da se tokom nastupa sagne u veoma kratkoj haljini i pokaže donji veš, pa da čitava Srbija danima raspreda o njenom "nemoralu"....

Proglašavali su je za sponzorušu, preljubnicu i laku žensku, a ona, pak, posle svih životnih drama poručuje:

- Pozitivna sam.

Teško je biti lepa žena u Srbiji, biti uspešna još teže, a biti i lepa i uspešna je usud: Nata
 

Pop pevačica je jedna od retkih zvezda koju publika voli i mrzi istom jačinom. Oni koji je vole u stanju su da za tri dana slušaju njenu novu pesmu "Pozitivna sam" pola miliona puta, a ovi drugi osporavaju sve što je u vezi s njom - njenu muziku, ponašanje na sceni, način življenja... Pevačica kaže da u njoj ima dovoljno snage i želje da ustane svaki put kad padne, i da bude bolja u onome što radi.

- Pesma "Pozitivna" je samo uvertira za sve ono što moji saradnici i ja pripremamo za septembar i na čemu već mesecima vrlo ambiciozno radimo. Kada stvaram muziku, trudim se da se ne opterećujem njenom komercijalnom vrednošću, jer sve pesme u poslednje vreme podsećaju jedna na drugu, radi se po šablonu. Publiku ne možeš prevariti, veliki si koliko su ti veliki saradnici, a ja radim sa najboljim, kaže ona.

* Da li će i ostale pesme biti u elektro-pop ruhu?

- Kako se menjam ja, promene doživljava i moja muzika. Sve više učestvujem u njenom stvaranju i to je veoma važno. U poziciji sam da ne vijam trendove, u svom poslu beskrajno uživam i radim po osećaju, a na novom albumu će biti i nekoliko balada koje i jesu moj zaštitni znak.

* Da li je pokazivanje donjeg veša na finalu "Survajvera" bio marketinški potez?

- Ne razmišljam na taj način i mislim da mi marketinški trikovi apsolutno nisu potrebni posle 12 godina uspešne karijere. Scena trpi sve i smatrala sam da je pristojno da ispod ultra kratke scenske haljine nosim šorts, ukoliko bi kamera "zalutala", a kadar i dalje bio pristojan.

* Kako se nosite sa osudama?

Naslednica

* DA li biste ćerku Hanu podržali kada bi jednog dana poželela da krene vašim stopama?
- Podržala bih je ma šta da bude njeno profesionalno opredeljenje, kao što su i mene podržali moji roditelji. Veoma je važno da dete ima podršku roditelja, jer je bitno da u životu radiš ono što voliš. Ja imam tu sreću.

- Na osudu sam navikla, kao i na mržnju bez osnova. Danas je teško biti lepa žena u Srbiji, biti uspešna još je teže, a biti i lepa i uspešna je usud. Ipak, ni sa kim se ne bih menjala.

* Posle svih životnih drama, koju mantru ponavljate kada vam je teško? Kako se branite od ružnih stvari?

- Tek sada, posle svih životnih turbulencija, znam da ništa ne znam. Recepti za sreću ne postoje. Razne ljude, razne stvari čine srećnim. Još znam da se obradujem sitnicama, malim životnim radostima i da uživam u sladoledu od čokolade (smeh). Sklanjam se od osoba koje osmeh poružni. Pozitivna sam.

* Kako je vaše srce ovih dana?

- A kako bi bilo kada se svako jutro probudim pored mojih devojčica, Petre i Hane. Još kad mi dan započne uz njihove šale i igrice na koje grcam od smeha, bilo bi mnogo da od života tražim više. Sreća privlači još više sreće, osmeh još osmeha, a kod nas toga nikad ne manjka.


* Niste demantovali vezu sa Vladimirom Vuksanovićem. Vodite li se principom "dobro je dok me spajaju sa lepim mladićima, zabrinuću se kada prestanu"?

- Nemam principe koji me vode kroz život. Oni bi me vukli unazad. Uživam u svemu što mi život donese. U uspehu se ne ponesi, u porazu se ne obeshrabri. Tračeva će uvek biti, ali na njih sam odavno oguglala.

* Kako vas osvajaju?

- Za mene ljubav je sloboda. U ljubavi nema pravila, a vezivanje, osvajanje, nekako mi stvaraju averziju. Teško mi je da opet zamislim nekoga pored sebe, pogotovo što su moja deca centar mog sveta i moja najveća ljubav. Ne verujem da će neki muškarac biti baš presrećan kraj mene.

Išla bih na “Evrosong“

* Da li biste se takmičili na "Evrosongu"?

- Svakako da mi je to bio san od detinjstva, ali isto tako sam svesna kolika bi odgovornost bila na meni i koliko bih tome morala da se posvetim. Ako u sebi pronađem tu snagu, volela bih da predstavljam našu zemlju na tom takmičenju.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 11.06.2012. 10:40
"Ne varaju nesrećne žene, one čiji su ljudi pijanice, grubijani, raspikuće. Najvećma varaju one žene koje bi trebale biti najvećma srećne i najvećma blagodarne. Jure za drugim ljudima baš one žene kojima je muž dao sve raskoši u kući, i sve počasti na ulici; i verujući da je sreća u suficitu, one taj suficit traže u drugom čoveku. Žene istinski nesrećne s mužem, zbog njegovih mana karaktera, ili njegove bolesti, ili siromaštva, obično ne traže drugde ni minimum sreće, ni da se negde naplate, ili negde osvete. Bol i beda naprave sve puteve maglovitim i noge teškim. Najsrećnije žene su odista najgore. Žena je u sreći raskalašna, koliko je u nesreći velika. " Jovan Dučić
Ponedeljak 11.06.2012. 11:39
Pozitivna na HIV?
Četvrtak 05.07.2012. 16:45
Evropa je puna takvih nesrecnica ali one tamo imaju svoje mesto i cenu i ne pada im na pamet da se bave muzikom. Uzrok a i posledica njenog uspeha ovde je opsti neuspeh ovog bauljajuceg naroda koji halucinira da je nebeski. Apropo njene izjave da se uvek podigne kad padne: notorna glupost, gmizavci ne ustaju jer je to njihovo notorno stanje. Kao izraz sazaljenja za ovavkve nesrecne slucajeve a u cilju njihovog fizickog opostanka kazem: nemojte nista uciti jer ako ista shvatite samoubistvo vam je neizbezno. Dijagnoza ambijenta u kom ova vrsta uspeva: Urodjena Nepopravljiva retardiranost populacije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online