Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 11.06.2012.
11:28
Alo! A

Ava: Volela bih da pevam Tomi Nikoliću!

Starleta Ava Karabatić, vlasnica najvećih bisera u nedavno završenom rijalitiju "Survajver“, za Alo! je obelodanila da je zadovoljna izborom novog srpskog predsednika Tomislava Nikolića, te da bi želela i da mu zapeva.

- Nisam se upoznala sa Tomislavom Nikolićem, pa ne znam kakav je čovek, ali narod Srbije ga je odabrao i sigurna sam da nije pogrešio jer je taj isti narod izabrao i mene u "Survajver". Sigurna sam da je dobar čovek, možda ću mu jednog dana pevati. Zapravo, volela bih da mu pevam - kaže uvek iskrena Ava, koja će se uskoro i posvetiti muzičkoj karijeri.

Ava je već snimila dve pesme...
 


- Užasno mnogo radim, evo sad snimam dve pesme. Jedna se zove "Ne krij oči zelene", a za jednog pevača pišem i pesmu. Samo jurim na sve strane, pa zato nemam dečka - tvrdi najupečatljivija učesnica nedavno završenog rijalitija koja je prokomentarisala i nedavnu svađu njenog oca sa Vladom Vuksanovićem na jednoj hrvatskoj televiziji.
 

- Radilo se o nesporazumu. Verovali ili ne, posvađali smo se zbog jednih novina koje su pisale da sam ja glasala za Vladu zato što sam zaljubljena u njega, a ja sam ga odabrala zato što mi je prijatelj. Sve je to zbog novina jer, znate, nama osobama koje se bave javnim poslom jako je teško. Ipak, Vlada i ja smo se pomirili u roku od dva minuta i otišli smo na kafu - otkrila je Karabatićeva, kojoj je Vuksanović za rođendan poklonio kristalne minđuše i plišanu mačku.

- Minđuše nisu bile poklon za zahvalnost, već za rođendan. Vlada je zapravo bio moj najveći rođendanski poklon, a doneo mi je minđuše i plišano mače koje ima zelene oči, baš kao i ja. Ja nisam materijalista i Vlada mi ništa ne duguje, ali kad mu dođu te pare, sigurna sam da će me iznenaditi - nada se Ava, koja ipak daje blagoslov vezi njenog prijatelja i Nataše Bekvalac.


- Ne znam da li su Vlada i Nataša u vezi, on mi kaže da nisu. Ako jesu, ja im dajem blagoslov. Ja veoma volim Natu, nisam je upoznala, ali imam njen CD u autu. Znate kako, Ceca je za mene zlato, Karleuša i Seka su srebro, a Nata je bronza - otkrila je starleta za Alo! koje mesto u njenom životu zauzima Bekvalčeva, a nije želela da otkrije ko joj je zamerio od učesnika "Survajvera" što je Vuksanoviću dala 50.000 evra.
 

- Neću pričati o tome ko mi je zamerio zato što sam odabrala Vladu. On je moj prijaltelj, znate, mi smo tamo bili kao Tom i Džeri, svađali smo se, ali smo se mnogo voleli. Sve takmičarke su mi zavidele na finalnoj večeri jer sam ih zasenila svojim izgledom i ponašanjem - zaključila je Ava Karabatić.

Ava, Ava, Ava... kao krava!

Umesto upokojene hobotnice Pola, koja je na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine predviđala rezulate, ovoga puta na Evropskom prvenstvu taj posao radi krava Ivon, a Hrvati imaju svoju prognozerku u ljudskom obliku, starletu Avu Karabatić.
- Znate, ja ću na Evropskom prvenstvu pisati kolumnu i prognozirati rezultate hrvatskih fudbalera. Kada budu igrali sa Ircima, ja ću predviđati rezultat, pa onda isto tako kada naši momci budu stali na crtu Italijanima i tako redom - ponosna je Ava Karabatić, kojoj ne smeta poređenja sa "koleginicom" Ivon.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 11.06.2012. 12:06
Je' l pod šatorom?
Četvrtak 05.07.2012. 18:58
ava kravabatic muuuuuuuuuuuuuuu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online