Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 29.05.2012.
13:49
Kurir A

Nataša Pavlović dala otkaz na "Pinku"

Voditeljka Nataša Pavlović dala je otkaz televiziji Pink. Razlog je, navodno, to što Danijeli Kovačević (19), teško oboleloj devojci za koju su njen prijatelj iz detinjstva i Milena Ćeranić pobedili u emisiji "Plesom do snova", nije isplaćeno četiri miliona dinara, saznaje Kurir.

Tačan razlog odlaska zgodne voditeljke s "Pinka" još se tačno ne zna

Ona je tokom jučerašnjeg dana sa čelnicima televizije razgovarala i dala otkaz, a za medije je ovu informaciju i potvrdila.

- Nataša nije mogla da podnese činjenicu da njena matična kuća bolesnoj devojci još duguje nagradu, koja joj je više nego neophodna za lečenje - otkriva izvor blizak voditeljki.

Nataša je medijima potvrdila da je raskinula saradnju s "ružičastom televizijom".


- Tačno je da od pre nekoliko dana više nisam na Pinku. Brzo ste saznali, ali ne volim da iznosim u javnost svoje razloge, niti da komentarišem zbog čega i zašto smo se razišli. Obostrano smo se poštovali, profesionalno sam se ponašala dok sam radila tamo, a pogotovo sad, kad više nisam na toj televiziji, ne bih da pričam o tome. Volela sam tu emisiju i nadam se da ću nekad ponovo biti u prilici da je vodim. Uživala sam sve vreme i nadam se da se to i videlo - rekla je Nataša za Kurir.

Pink negira da je razlaz s voditeljkom usledio zbog neisplaćene nagrade.

- Zahvaljujemo se Nataši Pavlović na dosadašnjoj uspešnoj saradnji i želimo joj puno sreće u nastavku karijere. Nagrada pobednicima „Plesom do snova“ je u procesu isplate i s Danijelinom majkom u stalnom smo kontaktu kako bismo prikupili i ostatak novca za njeno lečenje u Nemačkoj. Natašin odlazak nema veze s tom pričom - izjavio je Darko Popović, PR Pinka.

Danijela nije svesna ćerke

Danijela je imala 17 godina kada je postala majka. Posle porođaja je dobila sepsu, od koje je upala u budnu komu. Od tada se otežano kreće, nije svesna okoline, čak ni da pored nje raste njena dvogodišnja ćerkica Marija. Samo ponekad zaplače. Danijela je na rehabilitaciji u Slankamenu, a pošto na listi Zdravstvenog fonda ne postoji šifra njene bolesti, troškove od 1.500 evra mesečno pokrivaju roditelji.

POVEZANE VESTI

Utorak 29.05.2012. 14:27
Ma ne dao Bog da se kod nas covek razboli.
Utorak 29.05.2012. 14:23
Ma, ko je uopste ova Natasa?
Sreda 30.05.2012. 10:56
Nikad čula, doduše Pink mi nešto sneži.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online