Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 28.05.2012.
10:51
Kurir A

Pijana pobednica Evrosonga ljubila majku u usta

Pobednica ovogodišnjeg izbora za Pesmu Evrovizije, Lorin, održala je konferenciju za novinare po završetku takmičenja, i to mrtva pijana! Osim što se klatila na putu do sale za konferencije, Šveđanka se po ulasku na konferenciju prvo zahvalila "Turkmenistanu" na gostoprimstvu, a zatim je usledio i niz drugih gafova.

Lorin je navela kako je srećna zbog svoje druge pobede na Evrosongu, verovatno misleći na prolazak u finale, a zatim je dodala i da se nada da će pobediti i sledeće godine?!

Ovako mama čestita pobedu ćeri...
 

Konferenciju je "ulepšala" starija gospođa koja joj je prišla i uz čestitke uručila cveće. E, onda je Lorin tu gospođu privukla k sebi i strasno je poljubila u usta! Zatim je okupljenima (i šokiranima) kroz smeh saopštila:

- Volim da se ljubim s babama!

Sve bi ovo, možda, i prošlo bez skandala da starija gospođa nije - majka pobednice Evrosonga! Lorin je svoje gafove završila tako što je pobedničku kristalnu statuu ostavila na konferencijskom stolu, pa ju je poneo jedan od članova švedske delegacije.

 

Ceca: Šveđani, čestitam!

Svetlana Ceca Ražnatović u subotu uveče održala je spektakularan koncert u švedskom gradu Malmeu, gde je u dvorani Baltiska halen pred 3.000 ljudi čestitala Šveđanima pobedu na Evrosongu.

 

Željko: Dali smo sve od sebe

Dobar deo delegacije vratio se juče u Srbiju, i dok su Lorin i Babuške stalno davale komentare, Željko je bio krajnje uzdržan.

- Dali smo sve od sebe i dobili smo mnogobrojne pohvale, ali pobeda je, nažalost, izostala. Nema očajavanja, idemo dalje - bilo je sve što je rekao srpski predstavnik.

 

Mina Joksimović: Osvetiću tatu!

-... Kad odem za nekoliko godina na Evroviziju i osvetim se za ovo treće mesto, napisala je neposredno nakon proglašenja pobednika na svom Fejsbuk profilu Mina Joksimović, Željkova ćerka iz prvog braka, pomalo razočarana očevim trećim mestom.

- Šveđani, čestitam vam pobedu na Evroviziji! U to ime da zapevamo! - rekla je vidno raspoložena Ceca, nakon čega se halom prolomio aplauz. U dupke punoj sali Ceca je pevala gotovo tri sata, a nakon završetka koncerta sačekalo ju je veliko iznenađenje.

- Cecu su po silasku s bine sačekali brojni fanovi poreklom iz Bosne i Hercegovine. Oni su joj doneli tepsiju njenih omiljenih kolača, tufahija, što je pevačicu dodatno raznežilo. Srdačno im se zahvalila i slikala s njima, a u bekstejdžu je počastila članove svog benda nesvakidašnjim poklonom - govori izvor Kurira.

Duška junakinja Tvitera

Duška Vučinić Lučić, šef odseka za pres i odnose s javnošću RTS, u toku Evrovizije dobila je hrpu negativnih komentara. U uvredama koje su usledile najčešće je komentarisan Duškin prenos Evrosonga.

"Mislim da će Duška Vučinić da izvrši harakiri", napisala je Marinela Kvapil, bivši PR "Imoušna", Ani Mihajlovskoj.

"Ja sam Duška Vučinić Lučić i biću sa vama naredna tri sata... izdržite...", bio je ironičan tviteraš Marko Jovašević. A bilo je i gorih komentara!

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.05.2012. 12:07
Ako ima tamo neko da nije bio pijan,drogiran ili gej..ja se streljam !
Ponedeljak 28.05.2012. 21:55
Ovakvim vestima portal VESTI samo sebi škodi i gubi posjetioce.Uozbiljite se,budite profesionalni.
Utorak 29.05.2012. 07:19
Samo je ponizila svoju majku.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online