Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 28.05.2012.
02:17
Mondo A

Vratio se Željko, nijanse odlučile pobednika

Srpski predstavnik na Eurosongu Željko Joksimović začuđen je što od čak desetak zemalja njegova pesma "Nije ljubav stvar" nije dobila nijedan poen.

Željko Joksimović zadovoljan trećim mestom, mada je očekivao i više...
 

Predstavnici Srbije na 57. Eurosongu, Željko Joksimović i članovi Ad hok orkestra doputovali su iz Bakua u Beograd u nedelju uveče. Iako je Joksimović još pre dva meseca najavljivao pobedu, treće mesto koje je u subotu uveče osvojio na takmičenju u Azerbejdžanu smatra zadovoljavajućim.

"Osećam se fantastično, ostvarili smo visok plasman. Borili smo se svojski, svim snagama, pre svega muzički. Ovo je visok plasman za Srbiju, posle Marijinog prvog mesta 2007. ovo naše treće mesto je odlično postignuće tokom šest godina učešća Srbije kao samostalne države na Pesmi Evrovizije", izjavio je Željko.

Okupljeni novinari na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" pitali su Joksimovića da prokomentariše rezultate glasanja i činjenicu da je bilo čak desetak država koje nisu dale poene za numeru "Nije ljubav stvar".

"Moram iskreno reći da jesam bio malo iznenađen, da iz tih nekoliko zemalja nije stigao baš nijedan bod. Ali sve je to veoma složeno. Evrovizija je veliko evropsko takmičenje, veliki sistem. Švedska je imala dobru i modernu pesmu, mi smo imali drugačiju pesmu, verovali smo do kraja u ono što radimo i verujemo i dalje. Smatram da smo uspeli, da smo oostvarili uspeh. Nijanse su u pitanju, u kampanji koja se vodila. I u stvari u svemu su, čini mi se, presudile tek nijanse. Ipak, želim da ponovim da smo zaista uživali i bili ponosni u ulozi predstavnika Srbije. Imali smo istu ideju u timu, borili se zajedno i do kraja i mislim da smo u tome uspeli".

Ponedeljak 28.05.2012. 02:58
aj da budemo realni, samo je srpska dijaspora glasala za željka , izuzetak hrvatske.
Ponedeljak 28.05.2012. 07:37
Odavno je Jevrovizija mesto za medjusobno dupeuvlakačko ustrojstvo susednih država,tako i ovo! Samo su komšije za komšije glasale. Objektivnih i poštenih glasova na prste da izbrojiš. Da ona albanka vrištalina dobije više poena od Kaliopi?! Ajte molim vas! Tako da ne treba pridavati ESC značaj, sve su to pederska posla!
Ponedeljak 28.05.2012. 09:49
Hm, svaka cast! Mozda je team mogao i bolje, nekako su svi bili ozbiljni, malo opustenije, malo osmeha, .. mozda jedna strofa na engleskom... Veliki uspeh za sve nas. Tnx Zeljko
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online