Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 28.05.2012.
00:51
Večernje novosti A

Venčali se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Voditelj i pevač Ognjen Amidžić (37) venčao se u nedelju sa svetski poznatom manekenkom Danijelom Dimitrovskom (25), posle dve godine emotivne veze. Popularni estradni par je oko četiri sata po podne u Crkvi rođenja presvete Bogorodice u Zemunu izgovorio sudbonosno “da“ (sudbina je htela da Ogiju to bude drugo “da“ u životu), u najužem krugu prijatelja i rodbine.

Danijela i Ogi, to su srca dva, ljubili se grlili...
 

Crkva je bila “pod opsadom“ privatnog obezbeđenja i policije, koja je došla na zahtev mladenaca kako bi sprečila novinare i trubače da uđu u portu. Mada su novinari i fotoreporteri uspeli da se probiju na zadnja vrata, ljudi iz jednog nedeljnika, koji je otkupio ekskluzivno pravo na fotografije sa venčanja, zaklonili su mladu velikom lepezom od objektiva fotoaparata, tako da niko nije uspeo da je uslika. Na večnu ljubav par se zakleo uz pesme crkvenog hora, čiji su članovi prošli detaljni pretres obezbeđenja.


Mladenci su na venčanje kasnili desetak minuta. Mlada je blistala u skupocenoj venčanici čuvene Vere Vong, koja je ručno rađena u Španiji, dok je mladoženja izabrao jednostavno crno odelo i belu košulju.

Prva bračna noć sa seksi Anom Nikolić

Jutro posle venčanja. Ognjen Amidžić se budi u svom krevetu i pored sebe ugleda Anu Nikolić. Protrlja oči i pogleda ponovo. Nema nikog. Čuje se tuš. Odlazi u kupatilo svestan da je sve bio samo ružan san. Pomera zavesu. Ono opet Ana Nikolić, ovog puta gola. Tako u ponedeljak počinje epizoda “Amidži šoua“, samo dan posle Ognjenovog venčanja.

- Želeo sam da se našalim na svoj račun, a dobar šlagvort mi je taj što je gošća Ana Nikolić, koja je provokativna sama po sebi - rekao je za “Večernje novosti“ Ognjen Amidžić.

Posle zakletve, mladenci su se iskrali na sporedan izlaz crkve, kako ih fotoreporteri ne bi slikali, i kolima bukvalno odjurili u obližnji restoran “Glamur“, na poslednjem spratu robne kuće “Zemun“. U grandiozno okićenoj bašti restorana, koju je za ovu priliku organizatorka venčanja Marija Maćić pretvorila u pravi mali dvorac, Ognjen i Danijela obavili su ispod bele kupole građansko venčanje.


Novopečeni bračni par je na proslavu svog najsrećnijeg dana u životu potrošio navodno nekoliko desetina hiljada evra, dok su za zlatne burme od belog zlata izdvojili čak 5.000 evra. Više od 200 zvanica zabavljao je “Alegro bend“, a među poznatima primećeni su muzičar Marko Kon sa verenicom Milicom Đorđević, kojima će Ognjen kumovati na venčanju, zatim glumački i bračni par Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj, te voditelji Dragan Marinković Maca i Voja Nedeljković sa suprugama.


Poznati par verio se posle godinu dana romanse prošle godine na plaži u turskom letovalištu Belek. Mada su tokom svoje veze više vremena proveli na “Skajpu“ nego zajedno, budući da Danijela koja je model “Viktorije sikret“ veći deo godine živi u inostranstvu, novopečeni mladenci dokazali su da je njihova ljubav jača od razdaljine.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.05.2012. 01:17
e neka se i taj klovn vise negde udomi.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online