Četvrtak 30. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 26.05.2012.
09:39
Kurir A

"Gardijan" nahvalio Dunju Ilić

Mlada kantautorka Dunja Ilić dobila je ogromne komplimente i to ni manje, ni više od britanskog lista "Gardijan"! List je za svoj dodatak koji izlazi petkom uradio posebnu reportažu o Evrosongu, a potom sastavili listu deset evropskih zvezda koje se neće pojaviti na velikoj grandioznoj sceni u Bakuu. Među njima se našla i Dunja Ilić.

Dunja Ilić - neprepoznatljiva od spota do spota

Zanimljivo je da "Gardijan" smatra kako bi naša pevačica lako mogla da osvoji svetsku scenu.

"Mnogo ljudi ima predrasude prema srpskoj muzici, najviše zbog Cece koja se udala za Arkana. Dunja Ilić može biti neko ko će razbiti te predrasude. Ona je poznata po svojim provokativnim spotovima kao i po tehno-pop pesmama poput 'Euforije'. Ilićeva poseduje sve kvalitete kojima bi mogla da osvoji svetsku scenu", navodi "Gardian" uz priloženu Dunjinu pesmu.

Mlada pevačica ne krije svoje oduševljenje zbog ovih komplimenata.

"Naravno da sam srećna i da mi imponuju tako veliki i ozbiljni komplimenti. Posebno što sam u našoj zemlji u više navrata naišla na osudu, sabotiranje i ponižavanje, ali ja sam od samog početka svoje karijere rekla sebi da se neću osvrtati na kritike i tuđa mišljenja kako bih se dodvorila svima, već da ću sve raditi od srca i onako kako osećam. Očigledno da nisam pogrešila jer kad vaš rad jedan svetski renomirani list nagradi konstatacijom da biste njime lako mogli da osvojite svet sve ono loše što sam čula o sebi u ovoj zemlji pada u vodu. Meni je ovo ogroman podstrek da nastavim da se borim protiv predrasuda i slušam sebe. Inače, o meni su strani mediji uvek pisali na lep način, ali kad list poput 'Gardijana' za vas ima ovakve reči onda zaista možete samo da se osetite izuzetno ponosnim", kaže Dunja.

Mlada pevačica se trenutno priprema za snimanje spota za novi singl "Noć je, Zvezdana".

Tokom druge polufinalne večeri Evrosonga naša pevačica postala je posebno spominjana na Tviteru upravo zbog pesme "Euforija" i ranijih tvrdnji evropskih portala da kompozicija "Euphoria" sa kojom Loreen predstavlja Švedsku u nekim delovima izuzetno liči na pesmu koju je Ilićeva snimila pre više od godinu dana.

Subota 26.05.2012. 10:51
Evropska zvezda? Pa ona nije zvezda ni u Srbiji.
Subota 26.05.2012. 10:40
Дуња лепо мирише...
Subota 26.05.2012. 17:38
Boze,boze,.......aaaaahahahahahahahahahahah ovo je samo zato sto je clan LDP-a
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online