Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.05.2012.
04:33
Press A

Izabela Plesko: Nole je moj tip muškarca

"Plejbojeva zečica" Izabela Plesko u razgovoru za beogradski "Pres" je istakla da joj se dopada Novak Đoković jer voli snažne i moćne muškarce i da bi zbog njega, a i srpskih korena, volela da poseti Srbiju.

Izabela Plesko, "Plejbojeva zečica" iz Budimpešte
 

Od male sanjalice koja živi u predgrađu Budimpešte, Izabela Plesko je stigla do naslovnice"Plejboja". Izabela kaže da je bila ružna devojčica i, prvi put ozbiljno se zaljubivši, zarekla se da će se "osvetiti" tako što će se jednog dana sasvim sigurno slikati za „Plejboj".


Pirsinzi sprečili finale

- Stvarno sam bila ružna kao dete. Sve do tinejdžerskih godina. Kao devojčica sam se opasno zaljubila u dosta starijeg dečka, mog prijatelja, koji me nije primećivao. Znala sam da redovno čita "Plejboj", zbog čega sam bila besna od ljubomore. Zaklela sam se sebi: jednog dana bićeš "zečica"! Kasnije sam saznala da je dečko homoseksualac - rekla je 24-godišnja Plesko za "Pres", dodavši da je ubrzo zaboravila na sve, ali da ju je život ipak odveo u tom pravcu.
 

Reči o Izabeli su suvišne...

A onda, 2010. godine, ne samo da je ukrasila stranice "Plejboja" već je i ušla u polufinale za čuveno "Plejmejt" takmičenje.


- Videla sam u novinama oglas i pomislila da probam. To polufinale za "Plejmejt" bilo je prilično zabavno. Nisam mogla da stignem u finale jer sam izgledala previše "ekstremno". Imala sam trinaest pirsinga (sad imam pet), kratku kosu u pank stilu i bila sam previše mršava. Delovala sam kao dečko. Ljudima se dopadao moj stil, ali "plejmejt" mora da bude ženstvena.


Ipak, njen talenat za modeling i poziranje ubrzo je bio prepoznat, pa je počela da pozira za mnoge časopise i listove. Postala je zaštitno lice mnogih svetskih brendova, a od prošle godine, između ostalog, njen seksi glas odzvanja sa uvodnih špica radio-stanica, a nekoliko puta je osvanula kao model "Livil" magazina. Lepotu ne duguje samo mađarskim genima već i srpskim jer je u daljem kolenu poreklom iz Srbije!


- Nažalost, ne znam mnogo o svojim korenima, osim da su moji čukunbaba i čukundeda poreklom iz Srbije. Volela bih da provedem neko vreme u Srbiji, u kojoj sam jednom bila nakratko, upoznam mesta odakle je polovina moje porodice. To bi bilo sjajno. Zasad nemam nikog ko bi mi pomogao u tome, jer je baka, koja je znala istoriju porodičnog stabla, preminula. Možda jednog dana...

Verenik je OK, ali Nole...

Svaka bi ga majka poželela za zeta: Novak Đoković

Izabela kaže da su joj se udvarali brojne poznate ličnosti, ali da je ona srećno zaljubljena i da voli da sama „odvaja" muškarce. Od selebritija, nikada ne bi odbila Džeka Nikolsona i njegove godine su joj nebitne. Pošto voli snažne i moćne muškarce, prvi na listi je Novak Đoković.


- On je totalno moj tip, sto odsto... Lice, telo, snaga... To je on. Kad bih birala koga bih volela da vidim u magazinu "Plejgrl", bili bi to Novak i Čejning Tatum ili Kris Braun... Inače, moj verenik već neko vreme živi u SAD, i dok se ne vrati, možda me nagovorite da dođem... hahaha.


Izabela otkriva da joj obnaživanje za časopise ne predstavlja problem, a i njen verenik se tome ne protivi. Kroz smeh priča i da će, kada ostari, pokazivati svoje slike unucima. A pre toga, ne zanosi se samo uspehom modela već dosta ulaže u obrazovanje, jer joj je fakultet na prvom mestu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online