Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 09.05.2012.
21:52
Kurir A

Metalika: Rakija vam je s*anje!

Grupa Metalika, koju čine Džejms Hetfild, Lars Ulrih, Kirk Hamet i Robert Truhiljo, posle osam godina ponovo je u Beogradu! Članovi američkog hevi metal benda sleteli su na aerodrom "Nikola Tesla" privatnim avionom juče u 17 časova, iako je dolazak bio najavljen za 16 sati, pišu beogradski mediji.

Grupa Metalika je održala fantastičan koncert u Beogradu
 

Ispred VIP ulaza dočekali su ih srpski fanovi koji već dve decenije prate njihov rad i odlaze na njihove koncerte širom sveta. Specijalno za ovaj put, u firmi koja se bavi proizvodnjom državnih simbola Srbije napravili su veliku zastavu na kojoj piše "Metalika, dobro došli kući", a doneli su i srpsku rakiju.

Pročitajte: Metalika oduševila publiku na Ušću

- Šta je to? Rakija? Ne, ja to neću piti! Mi to nećemo piti, pijte vi! Ko zna kakvo je sranje u tome - rekao je jednom od obožavaoca tur-menadžer čuvenog benda.

Međutim, za razliku od medija, koji nisu dobili izjave od članova benda, momci sa srpskim obeležjima bar su dobili potpis Larsa Ulriha na zastavi. Bez obzira na to što nisu razgovarali s novinarima, Džejms, Lars, Kirk i Robert sa osmehom su nas pozdravili. Seli su u četiri automobila i uputili se na beogradsko Ušće, gde su potom održali koncert.

Zanima ih Kosovo

Obožavaoci koji su Metaliku dočekali sa zastavom i rakijom bendu su već poklonili jednu trobojku, a kako kažu, bubnjar Lars Ulrih pomno prati situaciju na Kosovu.

- Mi smo im već dali jednu zastavu, koja stoji u prostoriji u kojoj imaju probe, a 2008. u Portugalu sam pričao s bubnjarom i on se seća koncerta u Beogradu. Čak me je pitao kakva je situacija na Kosovu - rekao je za Kurir Dražen Prostran.

Obožavaoci zakrčili puteve

Putem od aerodroma ka centru grada već oko 17.30 jedva se prolazilo, a ogromne gužve naterale su vozače da potraže kružne puteve kako bi stigli na odredište. Velike grupe obožavalaca iz celog regiona slivale su se ka Ušću, a većina je bila obučena u majice s logom Metalike.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.05.2012. 23:18
Њихова музика је с...е
Sreda 09.05.2012. 23:16
Sledeci put zabraniti ulazak u Srbiju,i on da tako opisuje sljivu,ko zna sta je on popio,jer iz iskustva znam da je prava (naglasavam prava)sljiva za neke stvari najbolja medecina,ali opet kazem "prava sljiva",naravno netreba pregoniti,jer moze se dogoditi da privremeno otkazu neki delovi vlastitog tela,ali ito nije tako strasno jer posle najdalje dva dana,opet je sve na svom mestu,ili kratko receno "bolje pijan nego lud".
Sreda 09.05.2012. 23:20
Ma mora samo da se navikava ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online