Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 01.05.2012.
13:19
Blic A

Leni Kravic u septembru u Beogradu

Kako piše beogradski “Blic“, Leni Kravic, koji trenutno promoviše album “Black and white America”, u septembru će u Beogradu održati koncert u okviru svoje turneje.

Leni Kravic ponovo dolazi u srpsku prestonicu
 

Još nije sigurno gde ćemo gledati i slušati američku zvezdu, ali se pretpostavlja da će to biti u Areni krajem septembra.


On je već obradovao svoje fanove u Srbiji, i to pre četiri godine, kada ga je u prepunoj Beogradskoj areni slušalo oko 15.000 ljudi. Naša publika će na jesen čuti deveti studijski album “Black and white America”, ali i hitove kao što su “Are You Gonna Go My Way”, ”American Woman”, ”I Belong to You”.


Zapravo, Leni je radeći na novom materijalu, otputovao na Bahame, gde je želeo da snimi album “Negrofilija”.

Postao i dizajner

Leni je dizajnirao seriju stolica za kuću “Kartel” koje su rađene po ugledu na čuvenu “Gospođicu” (Mademoiselle) Filipa Starka. Reč je o stolicama sa naslonom i rukohvatima presvučenim zmijskom kožom ili krznom. Roker je dizajnirao i crno-bele pločice inspirisane kapljicama vode i talasima za kompaniju “Lea”. „Još kada sam bio klinac bilo mi je važno kako mi izgleda soba. Kupovao bih plakate, tkanine i lampe i sređivao sobu kako sam želeo da izgleda“, rekao je Kravic.

- Još ne znam kako će se zvati, osećam ga kao “Negrofiliju“, a onda sam hteo nešto drugo - izjavio je pre dve godine.


- Ne sećam se kako se zvao lokal u kojem sam bio, ali u njemu su bili razni ljudi koji su pričali o Obami, o tome kako ne podržavaju to što je izabran i žele da povrate svoju zemlju nazad i to na bilo koji način. Znam da rasizma još ima, ali kada sam čuo sve te glasove pune mržnje, morao sam da napišem nešto - rekao je Leni.

Na kraju se ipak odlučio za podjednako angažovan naslov “Black and white America”.

Brojni kritičari ovaj album smatraju njegovim najboljim. Sve tekstove je napisao sam, osim za pesme “Boongie Drop” koju je pisao zajedno sa Džej Zijem i “Sunflower” koju potpisuje Drejk. Takođe, Kravic potpisuje i muziku.

Prošle godine iznenadio je sve kad je prodao vilu u Njujorku i preselio se u prikolicu parkiranu na ostrvu Eleuterija, rodnom mestu svoje majke. Kaže da se tu oseća najprijatnije. Inače, ovih dana je aktuelna njegova rola u filmu “Igre gladi”.

POVEZANE VESTI

Utorak 01.05.2012. 20:43
Музика...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online