Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 21.04.2012.
10:33
Kurir, Alo A

"Šta ako se j***m s političarem?!"

Maja Nikolić je napravila skandal u emisiji "Tačno u podne", kad je voditeljka Marija Lazić pokušala da joj objasni kako nije dozvoljeno pričati o politici. Naime, pevačica je insistirala na tome da priča o pesmi koju je, kako je izjavila u emisiji, posvetila budućem predsedniku.

Bez dlake na jeziku: Maja Nikolić

- Zašto ne mogu da pričam o svojoj autobiografskoj numeri, koju sam posvetila Tomi Nikoliću?! - pitala je prezimenjakinja predsednika SNS dok su išle reklame:

- Šta ako se ja j***m s političarem, šta onda?! Ni tada ne smem da pričam, je l’?!, rekla je Maja i dodala da može "ideološki da voli koga ona hoće!"


Kada su se ponovo našli u programu, Nikolićeva je dodala da čvrsto stoji iza onoga što je rekla o Jevrejima tokom svog boravka u "Dvoru", zbog čega je protiv nje pokrenut postupak.


- Hoću dobrovoljno da idem u zatvor ako će to pomoći da se skine ova bagra sa vlasti i neka javno istupi onaj ko stoji iza podizanja optužnice protiv mene. Hoću da znam ko se usuđuje da osudi jednu samohranu majku dvoje dece, koja ima svoj stav, koji je nepromenljiv, jer niko me ne može naterati da volim NATO agresore - pojasnila je Maja za "Alo!".

Voditeljka Marija je strpljivo pokušala da je urazumi i lepo objasni kako je po novom zakonu RRA (Republička radiodifuzna agencija) sledi kazna ako se u emisiji zabavnog karaktera, kao što je "Tačno u podne", priča o političkim temama.

- Iz profesionalnih razloga ne mogu da pričam o tome šta se dešava kad su ugašene kamere, ali ću vam potvrditi da je Maja pravila spektakl! - kazala je za Kurir Lazićeva.

Bavi se s politikom:

Maja: Srbi, stidite se Čede

S druge strane, Maja je rekla:

- Nikada nisam pomenula ime Tomislava Nikolića, niti u emisiji, niti kada su se kamere ugasile. Samo sam rekla da je pesma posvećena budućem predsedniku Srbije. A Marija Lazić, voditeljka, skrenula mi je pažnju, dok su išle reklame, da ne smem pominjati imena političara u emisiji. Na to sam joj odgovorila, opet napominjem bez imenovanja, da je moja stvar kome ću posvetiti pesmu, ko će biti ideološko biće kome ću posvetiti svu pažnju. Ljudska mašta samo može da dalje razvija o kome je reč. A onaj kome je pesma namenjena, on to i zna!

POVEZANE VESTI

Subota 21.04.2012. 11:24
Ni jedan normalan Srbin ne voli nato, ko priča drugačije taj je mazohista i izdajnik.
Subota 21.04.2012. 11:04
добро је мој тата рекао: "сине, доћи ће времена када ће кокош ћутати, а јаје какотати"!!! на жалост долазе!!! свако добро од Бога браћо и сестре :* станоја
Subota 21.04.2012. 12:20
sta je svi osudjujete,u pravu je maja i vrlo je hrabra. a i zna zena da ce sumadinac iz bajcetine da pobedi na izborima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online