Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 03.04.2012.
09:49
Alo! A

Opljačkana Mira Adanja Polak!

Dok je Mira Adanja Polak radila na svojim emisijama, njen stan na Dorćolu "posetio" je lopov i odneo iz njega zlatan nakit! Naime, pre desetak dana dom poznate voditeljke je obijen, ali je policija ubrzo uhvatila počinioca i ukradene dragocenosti vratila vlasnici, saznaje Alo!

Dom poznate voditeljke je obijen pre desetak dana, ali je policija ubrzo uhvatila počinioca i ukradeno zlato vratila vlasnici
 

Kako je novinarima ispričao dobro obavešteni sagovornik blizak istrazi, koji je insistirao na anonimnosti, krađa se dogodila pre desetak dana, a zahvaljujući umešnosti organa reda, ali i srećnom slučaju, lopov je dolijao istog dana.


- Policajci iz stanice Stari grad nedavno su u rutinskoj kontroli uhvatili momka koji je obio stan Mire Adanje Polak i iz njega odneo zlato. Po svemu sudeći, lopov je bio prilično nevešt u skrivanju. Policija zapravo još nije ni bila obaveštena o krađi, ali im je mladić koga su videli tokom patroliranja delovao veoma sumnjivo, pa su ga zaustavili i legitimisali - kaže sagovornik i dodaje da je kradljivca odao upravo plen koji je imao kod sebe u trenutku pretresa.


- Mladić je sa sobom nosio kesu koju su policajci proverili i u njoj našli izvesnu količinu zlatnog nakita. Dečko se veoma uplašio, nije ni pokušavao da traži izgovore odakle mu zlato, već je odmah priznao da je obio jedan stan. Rekao je da će priznati sve, samo

Lopovi vole i estradne automobile:

* Goci Božinovskoj ukrali automobil!

* Dari Bubamari ukrali BMW?

*Džip Marije Šerifović pronađen u Albaniji

da prođe sa što manjim posledicama. Odmah je ponudio policajcima da im pokaže stan u koji je provalio, a kada su došli tamo, ispostavilo se da je reč o domu Mire Adanje Polak, koja je potom obaveštena o svemu što se dogodilo, a zlato joj je vraćeno. Gospođa Polak je najpre bila zatečena informacijom jer je u istom trenutku saznala i da je pokradena i da je provalnik uhvaćen, da bi se potom zahvalila policiji na odlično odrađenom poslu. Slučaj je sada pred tužilaštvom, koje će najverovatnije podići optužnicu protiv lopova, ali je najbitnije da je sve brzo završeno - završava izvor.

U želji da dobiju komentar gospođe Mire Adanje Polak, pozvali su je na poznati broj, ali je ona poručila da joj pitanje postave putem SMS-a. Na poruku ipak nije odgovorila.

Takođe, tokom jučerašnjeg dana, odseku za odnose sa javnošću pri Ministarstvu unutrašnjih poslova poslato je zvanično pismo sa pitanjima o ovom incidentu, ali odgovor nije stigao do zaključenja broja.

Utorak 03.04.2012. 11:33
Pok.Klara Mandic nije bila te srece...
Utorak 03.04.2012. 10:19
Nešto joj to zlato i nije bilo potrebno, ako nije ni primetila da je opljačkana.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online