Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 29.03.2012.
17:05
Scandal A

"Muž me ostavio zbog druge nakon porođaja"

Pevačica vrhunskog glasa, Tanja Banjanin, u emisiji “Dobro veče Srbijo” otkrila teške detalje iz svog života. Žena bez skandala koja je karijeru gradila isključivo glasom inače je diplomirani pravnik, a u emisiji otkrila je stvari koje nismo znali.

Pevačica predivnog glasa: Tanja Banjanin
 

- Nikada nisam htela da mi zanimanje bude pevačica, zvučalo mi je nekako isprazno, međutim shvatila sam da je to vrlo ozbiljan posao – rekla je Tanja i otkrila da je čak pevala i narodnjake:

- Pevala sam i narodnjake i to jako dobro. Sećam se bila je tada hit pesma 'Zašto nosiš prsten moj' – rekla je i zapevala refren. Dugo nije izdavala album pa je objasnila i zašto:


- Bio je to turbulentan period za mene, razvod, bombardovanje, malo dete i jednostavno je vreme uzimalo mene. Probala sam nekoliko puta sa izdavačima i stalno sam nailazila na zatvorena vrata, naravno u to vreme ja sam radila sa bendom ali izdavaštvo me je deprimiralo. Posle trećeg pokušaja sam pukla i plakala i rekla sebi 'E nećeš više ni izdavati'.

Kad joj je Staša bila beba od tek dva meseca, Tanja je bila primorana da je vodi i na svirke:


- Spakujemo se u kombi, bend, oprema, moja mama, Staša i ja. Jednom prilikom smo se tako pakovali i krenuli i ja u žurbi se nisam ni setila da vidim gde je mama, okrećem se pozadi i vidim nju u bundi sa sve šubarom kako sedi na bubnju i kaže 'Sve je pod kontrolom, ne brini'. Sad se tome smejemo – ispričala je Tanja i dodala:

- Sve se može kad se hoće, tačnije kad se mora. To je bio period kada ja zaista nisam imala ni dinar, ni za hleb i morala sam da radim.

Tanja je imala i buran razvod i to na način koji retko koja žena uspe da preboli:
- To je bilo strašno, Staša je imala tek dva meseca, muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno jedva sam se podigla iz toga. To je bio veliki stres za mene i dugo mi je trebalo da se oporavim i fizički i psihički.

Iako voli muziku i nastupe Tanju ne čini srećnom puna Arena, draža joj je dobra klupska svirka:


- Niko me ne razume pa ni moja majka, ali ostaću zadovoljna iako nikada ne napunim Arenu. Ja sam srećna kada sviram sa svojim bendom i to mi je najdraže – rekla je Tanja.

POVEZANE VESTI

Petak 30.03.2012. 10:18
I koliko je ta druga ljubav trajala? znam slučaj da je muž izbacio ženu i malo dete, kao našao je ženu svog života, a posle tri nedelje vratio se plačući- bila je greška.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online