Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 25.03.2012.
05:39
Alo! A

Milan i Seve kupuju kafić za milion evra?!

Poslednji u nizu poklona koje Milan Popović daruje svojoj Severini, kako piše beogradski “Alo!“, biće kafić na Vračaru, i to na samo pedesetak metara od njegovog beogradskog stana. Za to zadovoljstvo biznismen će morati da odvoji oko milion evra.

Severina i Milan
 

- Kad god je u Beogradu, Milan pije piće u kafiću “Moda“ u ulici gde se nalazi i njegov stan, a sada je odlučio da ga kupi. Stupio je u pregovore s vlasnicima, dogovor je, kako sam čuo, već postignut, cena je milion evra, jedino što ne znam jeste da li su već potpisali ugovor - rekao je za “Alo!“ dobro obavešten izvor i dodao da će ovako njegova draga sa sinom Aleksandrom moći da uživa u bašti ovog lokala.
 

Ulaže u nekretnine!

Da Popović ozbiljno ulaže u nekretnine u Srbiji, najbolje govori podatak da je pre nekoliko dana objavljeno da je Milan postao vlasnik vile “Breg“ u Vršcu. Kako se ranije pisalo, Milan i Severina su bili česti gosti ovog objekta, pa je on nekoliko puta pregovarao s vlasnicima oko cene sve dok nisu postigli dogovor. Kompleks ovog dvorca obuhvata 7.200 metara kvadratnih.

- Severina će tako moći da izađe iz stana i ode u svoj kafić. Kad poželi neko piće, samo će biti dovoljno da okrene broj i biće joj doneto u stan. Ona se ne meša toliko u Milanov posao, ali verujem da ju je ova suprugova investicija i te kako obradovala - priča izvor lista.


Novinari su pokušali da pozovu Milana Popovića, koji se najpre nije javljao na telefon. On je potom sam okrenuo redakciju lista, ali pošto je saznao o kome je reč, nije hteo ni da sasluša pitanje.


- S vama ne želim da razgovaram jer ste vi mnogo bezobrazni. Da nisam džentlmen, sada bih vas oterao na jedno mesto, ali neću. Nemojte više nikada da me zovete - rekao je Popović novinarima lista “Alo!“, a odmah potom spustio slušalicu.

Nedelja 25.03.2012. 07:58
Bez obzira na bogatsvo, nije li malo već preterano širenje perja?
Nedelja 25.03.2012. 09:57
najbolje su prosle one cerke kojima su majke davale savete da nadju coveka koji ce se stalno truditi da im ugodi...Milan je sebe stavio u poziciju da manje vredi da sve treba da ucini da bi ona pred svetom narocito svojim zemljacima bila zaista "dobro udata"..Kod nas je suprotno...zenske se trude da se udaju za nekog ko je slavan i umesto da se on lomi oko nje one se lome oko njega...Severina sta god radila napravila je sebi imidz "princeze" i uvek bi imala nekog ko bi klecao pred njom...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online