Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 15.03.2012.
08:51
Alo! A

Tinska: 12 godina nisam imala seks!

Jelena Tinska, nekada jedna od čuvenih “Lokica“ koje su igrale na turnejama Zdravka Čolića, obnarodovala je u emisiji “Dobro, veče Srbijo“ na TV “Pink“ da 12 godina nije imala seksualne odnose!

Neće da stavlja na sebe skupu kozmetiku da bi se znojila sa "tamo nekim majmunom": Jelena Tinska
 

Time je 62-godišnja balerina, spisateljica i borkinja za prava životinja oborila čuveni rekord Svetlane Ražnatović, koja je 27. aprila 2007. godine izjavila da je (u to vreme) bez seksa bila punih sedam godina!


Ako se ovo ima u vidu, jasna je veličina podviga Jelene Tinske. Popularna srpska pevačica je doduše mnogo mlađa od multimedijalne umetnice, te je njena apstinencija tim pre imala veću težinu, ali ipak, Tinska je u ovoj kategoriji svakako pobednica. Kako ova “žena devojčica“, koja godine ipak ne može da sakrije, obrazlaže “sušu“?


- Ne pada mi na pamet da stavim svoje skupo mleko za telo i “šanel 5“ da bih se znojila s nekim majmunom! - pobedonosno reče Tinska, očito uverena u nadmoć kozmetike nad prirodnim procesima, pohvalivši se usput svojom horoskopskom kombinacijom Bik, podznak Škorpija, ako nekoga zanima, a da nije majmun, i činjenicom da živi u šumi sa svojim ljubimcima psima.


To je ruku na srce nije omelo da se požali na činjenicu da je podstanar jer je svojevremeno prodala stan kako bi školovala ćerke u inostranstvu.

Prozvala Lepu Lukić i Miroslava Ilića

Tinska se između ostalog nadugačko i naširoko žalila što nije dobila takozvanu nacionalnu penziju, za razliku od folk legendi Miroslava Ilića i Lepe Lukić.

- Lepava je za razliku od mene dobila nacionalnu penziju za “Farmu“, a Miroslav Ilić ima zeta ministra - detektivski mudro složila je kockice Tinska, koja je pri tom ime Lepava očigledno namerno pogrešno akcentovala, valjda u želji da pokaže kako je Lukićeva poreklom sa sela.

Četvrtak 15.03.2012. 09:19
koliko se ja secam doba kad si kao nesto bila popularna(mada pojma nemam zasto) nisu sa tebe silazili ko "dete sa tresnje"...e vala ne mogu da verujem ovom naslovu...jel to sad hoces da nadoknadis sa 62 godine...ajd ajd nikad nije kasno da se ponovo "ljubi" strasno...
Četvrtak 15.03.2012. 14:47
Ako nemate sta pametnije pisati nemojte ni o ovim "gologuzim sveticama"
Četvrtak 15.03.2012. 12:10
uz lisice..povez i bic..za one nevaljale.xaxa
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online