Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 07.03.2012.
10:58
Kurir, Vestionline A

Kusturica: Ko je taj Amidžić?!

Verovatno ste čuli za vic koji je objavio Ognjen Amidžić na Tviteru: Ciganska poslovna pratnja - kučići što idu za njima dok skupljaju karton! Ovaj njegov rasistički vic o Romima podelio je javne ličnosti - jedni ga brane, drugi kritikuju....

Amidžićev rasistički vic o Romima podelio javnost
 

- Prvo, ja ne znam ni ko je to. Ko je taj čovek? Pink nisam u životu gledao duže od 15 sekundi - rekao nam je Emir Kusturica.

Glumca Petra Božovića veoma je razočarao voditelj Pinka.

Petar Božović: Ognjen koristi svakakvim sredstvima, naročito glupim vicevima

- Zapanjen sam, ali vidim da se Ognjen koristi svakakvim sredstvima, naročito glupim vicevima. Taj napredak u negativnom smislu uopšte me ne čudi. Mi Rome volimo, i oni su za vreme bombardovanja govorili da nas oni jedini vole - kazao je bard srpskog glumišta.

Hasan Dudić je stao u odbranu svog Šapčanina.


- To je dečko iz dobre porodice, kulturan, vaspitan, pošten, narod ga voli! Pa, on je sa Ciganima u Šapcu odgajan, u školu je išao sa njima... To što je rekao je bruka samog Beograda, jer po centru vuku kartone i smeće u onim "kočijama" - naglasio je pevač.


Ni Dragan Kojić Keba ne veruje u Amidžićeve loše namere.

Keba: Ognjen sigurno nije mislio ništa loše

- Ognjen sigurno nije mislio ništa loše. Taj vic postoji kao i svi drugi. Kada lovac ide u lov, pas mu je i prijatelj i poslovna pratnja. Amidžić sigurno voli Rome i nema loše namere. U to sam ubeđen s obzirom na to da je u Šapcu živeo jako blizu njih - kaže Keba.


Sam Ognjen nije odgovarao na naše pozive, ali je ponovo ostavio poruku na Tviteru:


- Ako pričanje vica vređa bilo koga, ja se izvinjavam. Treba ukinuti viceve.

Pink: Ne pratimo Tviter


Iz pres-službe televizije Pink, čiji je Amidžić voditelj, stiglo nam je kratko saopštenje:
- Zaista ne možemo da pratimo ko je šta od naših TV lica napisao na Tviteru.


Jovan Damjanović: U rodu je sa Hitlerom!


Samostalnog poslanika u Narodnoj skupštini Jovana Damjanovića, jednog od dvojice Roma u srpskom parlamentu, veoma je uznemirila Ognjenova "pošalica".

- Ta njegova rečenica je ravna nacizmu, jer su ovako nešto mogli samo da izgovore Hitler i Mengele pre njega. Kada jedan obrazovan čovek, a ja gospodina Amidžića smatram obrazovanim, čak mi je bio i simpatičan, kaže nešto tako, osećam se kao da mi je neko udario pet šamara! On je u rodu sa Hitlerom! Možda ću podneti prijavu protiv Amidžića.

POVEZANE VESTI

Sreda 07.03.2012. 11:11
Klasicna edukacija skole iz PINK TV
Sreda 07.03.2012. 11:09
ma dajte bre...sta onda da kazu bosanci crnogorci i svi o kojima se pricaju vicevi?...zasto je to uvredilo bilo koga?...samo je duhovito jer istina je da cigani vuku karton...za njima su uvek kucici...cigani to smatraju svojim poslom i sta malo zezanja treba se nasmejati...sta da kazu seljaci koji nose gumene opanke pa ih zezaju da njima ne treba obucar nego vulkanizer...treba izgleda ispricati vic ali nikako ne smes pomenuti predstavnika neke nacije..odmah je to rasizam..bezveze...
Sreda 07.03.2012. 11:49
Sve to je već čuveno, Amiđić i Ivanović se nadmeću izgovaranju blentavih viceva.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online