Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.03.2012.
10:24
Alo! A

Na čemu sve još Vlado Georgijev zarađuje?

Poznati pevač ima dve firme, funkciju u Sokoju i ugovor sa "audijem“.

Poznati pevač ima dve firme, funkciju u Sokoju i ugovor sa "audijem“
 

Osim pevanja i komponovanja Vlado Georgiev poslednjih deset godina uspešno vodi firmu "VG art studio“, koja je, prema podacima sa APR-a, samo od 2007. do 2010. godine ostvarila prihod od 150,8 miliona dinara, od čega je čist profit 23, 5 miliona. Samo jedan od poslova ove firme je osvetljenje novog mosta na Beškoj.

Pomaže i Duliću

 

Vlado Georgijev je u junu 2010. učestvovao u eko­lo­škoj ak­ci­ji „Ve­li­ko spre­ma­nje Sr­bi­je“. Tada je revnosno zajedno sa ministrom bez portfelja Sulejmanom Ugljaninom, tadašnjim ministrom trgovine Slobodanom Milosavljevićem, ministrom prosvete Žarkom Obradovićem, gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom skupljao otpatke, šut i razno drugo smeće.

Vladina firma bila je zadužena i za ozvučenje i rasvetu 12. „Gitar art festivala“, koji je prošle godine održan u Beogradu.

Vlado je poslednjih godina imao dobru saradnju i sa Gradom Kragujevcem, koji ga je angažovao za realizaciju muzičkih koncerata povodom dana tog grada, i to 2008. i 2010. godine. Za ovaj poslednji angažman „VG art studio“ zaradio je 3,5 miliona dinara.


Koliko je Georgiev svestrana ličnost, pokazuje i to da je pored rukovođenja „VG art studiom“ on i član upravnog odbora organizacije muzičkih autora Srbije „Sokoj“, vlasnik izdavačke kuće i muzičkog studija „Barba“, ali i promoter automobilske kuće „Audi“, koja mu je pre dve godine poklonila, po mišljenju mnogih, najluksuzniji automobil u Srbiji - raskošni „audi A7 sportbek“.

Nikada ne bih bio vlast!

 

Iako ima bliska prijateljstva sa političarima, Georgiev je uvek naglašavao da ne bi mogao da se bavi takvim poslom.

 

„Nikad ne bih mogao da budem vlastodržac. Mogao bih možda biti savetnik nekome ko bi zaista od mene tražio neku pomoć u umetničkom smislu. Ali ne mogu biti „aktivista“. U stvari, nikad ne reci nikad! Možda se pojavi neka muzička ili vanzemaljska stranka, pa u nju uđem, ali... Kako stvari stoje i u smislu politike koja se dešava na ovim prostorima, za mene je to apsolutno neprihvatljivo. I na nivou je da treba biti osuđeno, s obzirom na to da političari koji egzistiraju na ovim prostorima, svi do jednog, imaju isti cilj, koji se na kraju svede na trošak građana“, rekao je on u jednom intervjuu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online