Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 16.02.2012.
22:33 >> 23:31h
tportal A

Kako nasilnici uništavaju svoje slavne supruge?

Nakon smrti Vitni Hjuston mnogi su prst krivice upirali na izvor njenih problema sa drogom, bivšeg supruga Bobija Brauna. Ali nije on jedini koji je kumovao tragičnom kraju svoje partnerke. Mnoge slavne žene su bile žrtve zlostavljanja, ali uglavnom su uspele da se istrgnu iz ruku nasilnih i zavisnih partnera. I Vitni je uspela da se otrgne od Bobija, kao i Ejmi od Blejka, ali ipak prekasno...

Vitni Hjuston i Bobi Braun
 

Vitni i Bobi
Vitni Hjuston upoznala je svog supruga Bobija Brauna 1989. godine. On je bio hip hop pevač s pokojim hitom u rukavu, a ona mlada pevačica s karijerom u usponu. Vrlo brzo njegova je karijera zastala, dok se Vitni vinula u najviše muzičke visine. Brak su ozakonili 1992. godine, a već godinu dana kasnije Bobi se našao na optuženičkoj klupi zbog fizičkog napada na pevačicu. Ali fizičko napastvovanje tek je deo mračne priče u braku Vitni i Bobija. Naime, upravo Bobi je kriv za njenu tešku zavisnost o drogama, zbog koje je potonula u muzičke, ali i životne dubine, sve do prerane smrti. Skupivši snagu za jedan od pokušaja odvikavanja od droge, Vitni se 2007. godine razvela od Bobija, ali iz pakla zavisnosti nije se uspela da se otrgne. Jasno, u celoj priči Bobi je bio inicijator kraja, ali ipak je Vitni je ta koja je unosila u sebe potoke poroka koji su je na kraju ubili.

Ejmi i Blejk
Na sličnom tragu Bobija Brauna je i Bljk Filder-Sivil koji je kumovao ovisništvu i preranom kraju Ejmi Vajnhaus. Bivšeg supruga pokojne pevačice svi, od njenog oca pa nadalje, optužuju da je uveo Ejmi u svet poroka i droge iz kojeg se nije izvukla i zbog kojeg je ušla u klub rok zvezda umrlih sa 27 godina. Njegova bezobzirnost išla je toliko daleko da je, navodno, naplaćivao Ejmi poljupce, zagrljaje i ostale fizičke kontakte, a zaradom je kupovao drogu. I dok se Blejk danas šeta od zatvora do zatvora, Ejmina životna priča zauvek se zaustavila leta 2011.

Kris i Rijana

Bobijev prezimenjak Kris Braun, inače R & B pevač, upisao je svoje ime crnim slovima u medijski prostor 9. februara 2009. godine, kad je pretukao svoju tadašnju devojku Rijanu. Fotografije pretučene Rijane danima i mesecima su punile medijske stranice, a javnost je jednoglasno osudila Krisovu agresiju. Za razliku od javnosti, pevačica je ostala neodlučna pa je nekoliko puta pokušala da se vrati svom nasilnom dečku osuđenom na pet godina uslovne kazne. Po poslednjim vestima, Rijana se i vratila u Krisov zagrljaj, ali zasad to drže u tajnosti jer on ima zabranu pristupa, ali i novu devojku.

Tina i Ajk
Sa samo 18 godina En Me Bulok upoznala je u jednom klubu R & B muzičara Ajka Tarnera. Nakon malo pregovaranja i nagovaranja započeli su da nastupaju zajedno. En Me postala je Mala Ana (Little Anna), da bi joj nakon prvog velikog hita Ajk promenio ime u Tina. U muzičkom smislu, Ajk i Tina Tarner zapisali su se u anale rock'n'rolla klasicima, ali njihov privatni život popunio je znatno tamnije stranice. Rekavši mu 1962. godine veliko "da", Tina je ušla u mračni svet psihičkog i fizičkog terora koji je trpela zbog drogiranog supruga.

Godine 1976. Tina je konačno skupila dovoljno snage i nakon jedne u nizu svađa napustila Ajka koji ju je ostavio sa 36 centi i kreditnom karticom za benzinsku pumpu. Sledećih nekoliko meseci Tina se skrivala od agresivnog Ajka da bi se 1978. nakon 16 godina braka razvela od njega. Nakon razvoda Tina je uspela da stvori vrlo uspešnu samostalnu karijeru, a Ajk je nestao sa muzičke scene da bi 2007. godine umro od kokaina.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.02.2012. 23:18
Na silu joj davao a ona jadna nije smela da odbije. Sve su drugi krivi za necije sudbine. Kao da neko nekog moze na silu da natera da se drogira.
Petak 17.02.2012. 00:58
ne znaci da samo muskarci unistavaju zene i obrnutih slucajeva ima i mislim da je to zbog nase slabosti da se odupremo i pocnemo novi zivot...Covek ili zena svejedno su nekad toliko zaslepljeni i trpe svasta samo da veza ili brak opstanu...ponekad mi se cini da su svi pomalo mazohisti...sto im se gore desava sve su jace za tu osobu vezani...dok se ne desi neka tragedija...zao mi je Vitni a isto tako gledala sam i film o zivotu Tine Tarner...srecom ona se izvukla...uzgred volela bi da je vidim da opet negde nastupa ako nije zavrsila karijeru...ipak ima godine...
Petak 17.02.2012. 03:10
Potvrđuju teozofsku tezu, da je svaka 7 g. u čovekom životu - prelomna.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online