Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 14.02.2012.
14:58
Mondo A

Anđelina stigla u zemlju krvi i meda

Danas će u 20 časova biti premijerno prikazan film oskarovke "U zemlji krvi i meda". Anđelina sa pratnjom stigla oko podneva.

Anđelina stiže na sarajevski aerodrom
 

Rediteljski prvenac Anđeline Džoli izazvao je burne reakcije javnosti u regionu, koja će imati prvu priliku da ga zvanično pogleda na gala premijeri u Olimpijskoj dvorani "Zetra". Organizatori premijere apelovali su na posetioce da ulaze samo na određene ulaze, i da ne dolaze svojim automobilima jer im neće biti dozvoljen pristup okolini dvorane.

Anđelina i Bred Pit u Sarajevo su stigli oko podneva, a još uvek nije poznato da li su sa njima i njihova deca. Glumica je otišla u hotel "Evropa", gde će održati konferenciju za medije i prenoćiti, a grad će napustiti u sredu.

Večerašnjoj premijeri će prisustvovati rediteljka i scenaristkinja filma sa porodicom, kao i glumačka ekipa - Zana Marjanović, Goran Kostić, Vanesa Glođo, Rade Šerbedžija, Branko Đurić i drugi.

Nada se dobrim reakcijama publike
 

Džolijeva je ovog vikenda u intervjuu za "Press" rekla da se nada da će publika u regionu imati "otvoren um i srce" pri gledanju filma, kao i da ne gaji antisrpska osećanja, već da je želela da ispriča jednu ljubavnu priču koja je smeštena u srce ratom zahvaćene bivše Jugoslavije.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.02.2012. 15:12
Сада још да напишете и шта једе,када иде у тоалет,када спава,када...? Редакцијо претерасте! Ни"луди мачор"више нема шта да коментарише.
Utorak 14.02.2012. 15:45
Draga njihova ANDJO, Zasto nisi svoju " ljubavnu pricu " u svom NAKARADNOM filmu i jos prvencu kao pocetnica, ZAVRSILA sa hepiendom a ne satanizovanjem Srba!? POSTIGLA SI KONTRA efekat i veci razdor u BiH- KAZANU koji svaki dan kljuca! Zasto glavni junaci tvoga pocetnickog filma nisu otisli na BEOGRADSKI AERODROM, GDE SU MOGLI DA SE LJUBE NA VRATIMA AVIONA, MASU LJUDIMA i govore u horu: "Dovidjena, mi se volimo ali MI odlazimo u AUSTRALIJU ,.... ili odlazimo na N. zeland, AMERIKU, ili u pi\\du materinu DOSTA NAM je svih ovih vukojebina,kavgi i podmetanja stranaca! Ovakav film trebala si da snimis je..na ANDJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utorak 14.02.2012. 18:16
Eto kako je ona fina i romantična, ma baš... i to u Ze(lenoj)tri(ansverzali)! Samo ti maši, odletjet ćeš na krilima vjetra, ihhh!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online