Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 11.02.2012.
14:02
Alo A

Mandiću racija pokvarila rođendan

Sve što je lepo ima kraj, pa je tako i žurka rukometaša Vlade Mandića povodom proslave njegovog 33. rođendana zamalo imala veoma loš epilog, i to zbog policije.

Vlada Mandić
 

Naime, malo posle ponoći, nakon upada organa reda u klub u kojem je upriličeno slavlje, počela je racija koja je trajala 45 minuta, a slavljenika su policajci bez objašnjenja izveli napolje i pretresli mu automobil.

A od supruge... sat!

Jedan od najlepših, ali i najskupljih rođendanskih poklona za 33. rođendan Vlada Mandić dobio je od supruge Jelene, koja mu je darivala skupoceni sat.
- Vlada i Jelena su sada veoma srećni, pomirenje je ozbiljno i i oni su odlučni u nameri da ovoga puta sve podrede sebi i ćerkici Anđeli. Jelena i Anđela su mu za rođendan kupile sat marke „mon blan“, što je definitivno potvrda njihove privrženosti Vladi - za „Alo!“ je izjavio izvor blizak porodici Mandić.

Među gostima se moglo čuti da je policija izvršila pretragu zbog nedavnog hapšenja Luke Bojovića, navodnog vođe zemunskog klana, ali nije poznato kakve veze su s tim imali Mandić i njegovi gosti, budući da te večeri na Vladinom rođendanu niko nije priveden.


- Vladin rođendan je bio fenomenalan i svi su se odlično zabavljali, a atmosferu je dodatno podgrejala Mia Borisavljević. Međutim, čim je ona zapevala, uleteli su pripadnici policije s ogromnim puškama, prekinuli muziku i opkolili sve goste. Svima su naredili da stave ruke na sto. Situacija je bila veoma neprijatna, ali nije bilo panike, po tome se videlo da je obična racija i da ne postoji niko u klubu ko se oseća krivim za nešto. Racija je potrajala oko 45 minuta, a onda su izveli napolje samo Vladu. Tada su mu rekli da otvori gepek, a potom su pretražili ceo automobil. Nakon toga, kada je bilo očigledno da nisu našli ono što su tražili, ako su uopšte i tražili nešto konkretno, seli su u džipove i otišli. Među gostima se moglo čuti da je u toku noći uhapšen Luka Bojović u Španiji, pa su neki to izdvojili kao mogući motiv za ovako dugu raciju, ali nije sigurno da je to razlog. Ovaj upad policije ipak nije upropastio rođendan jer se proslava ubrzo nastavila - za "Alo!" je ispričao jedan od gostiju na rođendanu.

Njegove reči potvrdio je i slavljenik:

- Istina je da su mi na proslavi rođendana pretresali automobi, kao i da je u klubu u kome sam slavio bila racija, ali ne znam zašto su od svih ljudi izdvojili samo mene. Takođe, ne znam ni šta su tražili u mom autu, a sada me i ne interesuje. U svakom slučaju, pripadnici policije mi nisu pokvarili rođendan, a ni raspoloženje, i na kraju smo se veoma lepo proveli - za "Alo!“ je izjavio Vlada Mandić, koji je rođendan proslavio s prijateljima iz rukometnog kluba, a bez bivših devojaka, što i potvrđuje pisanje "Alo!" da se pomirio s bivšom suprugom Jelenom.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online