Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 02.02.2012.
21:06
Puls A

Šokantno: Progovorila ćerka Kurta Kobejna

Danas je 19-godišnja ćerka Kurta Kobejna iz "Nirvane" na sudu je iznela istinu o zavisnosti i nemaru svoje majke Kortni Lav.

Nekada su bili srećna porodica: Preminuli Kurt Kobejn pevač grupe Nirvana, Kortni Lav pevačica grupe Hol i njihova ćerka Fransis Bin
 

Nakon što je izgubila starateljstvo nad svojom jedinom ćerkom i pre dve godine dobila zabranu prilaska, Kortni Lav i Frensis Bin Kobejn opet su se našle na sudu. Tamo je 19-godišnja Kobejnova ćerka otkrila nove šokantne detalje o danima kad je živela sa svojom majkom.

Pročitajte još:

1. Kortni Lav: Da je Kurt Kobejn živ, ubila bih ga

2. Fatalni broj 27 odnosi živote velikih muzičara

"Zbog njenog nemara i ludila uginuli su svi moji kući ljubimci. Ona je na drogama otkad znam za sebe. Vodila me i kod svojih bivših ljubavnika koji su takođe zavisnici. Svaki dan konzumira Ksanaks, Aderol, Sonatu i Abilifi, šećer i cigarete, sve to stavlja u sebe. Normalnu hranu uopšte ne jede. Neprestano puši i zaspe s upaljenom cigaretom u rukama. Uvek sam bila zabrinuta da nam ne zapali dom svojim nemarom', izjavila je Fransis koja ne želi da ima nikakav kontakt sa svojom majkom.

Fransis je dodala kako se njen pas ugušio nakon što je progutao tablete koje su pripadale njenoj majci, a držala ih je svuda po kući. Objasnila je da Kortni živi u kući punoj smeća, tona papira i da u tom prostoru nijedna normalna osoba ne može da živi.

"Moja majka ne živi u realnom svetu. Jednom me usred noći odvukla u kuću bivšeg ljubavnika. Posmatrala sam iz auta kako urla na njega i baca kamenje, nije joj smetalo što su njegova deca u kući. Najgore od svega je što već godinama umišlja da je netko potkrada, uverena je da je pion u nečijoj teoriji zavere i da joj novac nestaje. I mene je nekoliko puta optužila za krađu. Po čitav dan visi na telefonu i neprestano viče, baca i razbija stvari, i kad je u hotelskom apartmanu. Jednom mi je pretila da će skočiti sa balkona", otkrila je na sudu Fransis.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.02.2012. 21:17
Hvala dragom Bogu što mi dade ovako predivnu decu, al često se zapitam da li ih zaslužujem...ne živim kao pomenuta devojčina majka, a stalno mislim da im nanosim na neki način bol i zlo...Ona su nasmejana, večito zaigrana - pa valjda ne bi bila, da im je loše sa mnom. Ali roditi dete fore radi, e pa... U svakom slučaju, nije jednostavno biti roditelj. Ako se ne možemo ispuniti i napredovati u životu otkad to postanemo, a ne radimo na sebi, ne podastiremo si greške, nedostatke, ali i lepe događaje, negde smo debelo zaribali. Valjda.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online