Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 20.01.2012.
17:21 >> 22:23h
Pressonline A

Venčali se Željko i Jovana

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Janković i popularni kantautor i pevač Željko Joksimović su se na Maldivima jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Poznati par je u potpunoj tajnosti u sredu po podne iz Beograda otputovao na egzotičnu destinaciju gde planiraju da ostanu na medenom mesecu do kraja januara.

Nakon četiri godine veze, Jovana i Željko izgovoriće "DA"...Srećno!
 

Osim najbliže rodbine, gotovo niko nije znao za Jovanin i Željkov plan da se venčaju na veliki srpski praznik - Svetog Jovana.

Press saznaje da brak sklopljen na Maldivima u Srbiji nije priznat i da će se zbog toga mladenci ubrzo venčati i u svojoj zemlji, ali samo u prisustvu najbližih. Posle toga planiraju organizaciju svadbene žurke kojom će proslaviti sklapanje braka.

Organizaciju izuzetno romantičnog venčanja na Maldivima obavio je mladoženja ispoštovavši pri tom želje svoje drage.

Inače, kumovi su, kao deo aranžmana, "iznajmljeni" na licu mesta. A za venčanje baš na ovom mestu odlučili su se još sredinom prošle godine, i to posle poslednje posete Maldivima, koji su za njih najlepša svetska destinacija za odmor i uživanje.

- Jovana je želela da njeno venčanje bude posebno, romantično i bajkovito, a Željko je planirao da brak sklope na nesvakidašnji način i trudio se da bude originalan. Ideja da se venčaju na Maldivima sinula mu je iznenada, a Jovana se prosto oduševila kad je čula za njegovu nameru - otkriva izvor Presa blizak paru i ističe da novopečeni mladenci već izvesno vreme razmišljaju o potomstvu.

- Možda će baš na Maldivima Jovana i Željko rešiti da prošire svoju porodicu. Ona je već priznala da želi da se ostvari kao majka tako da je ovo idealna prilika za to. U maju ih čeka putovanje u Azerbejdžan na Evrosong, tako da će ovo definitivno biti njihova godina, budući da im cvetaju i ljubav i posao - zaključio je izvor Pressa.

Jovana i Željko su od početka njihove veze, pre četiri godine bili praćeni, mediji su pisali o njima i nisu ih štedeli. Zbližili su se kada su te 2008. zajedno vodili Eurosong, a od tada čini se kao da se ne razdvajaju.

Verenički prsten lepa voditeljka je dobila iznenada prošle godine, zatim su i raskinuli, pa se pomirili. A onda su rekli da će venčanje biti (tek) na proleće...valjda da "zavaraju" trag.

Nakon mnogo trzavica, možemo samo reći: Srećno!

POVEZANE VESTI

Petak 20.01.2012. 17:32
ako su strejt nek je sa srecom..xexe
Petak 20.01.2012. 18:36
Srecno i sto dalje od paparaca.
Petak 20.01.2012. 22:38
Mada,ih nesto posebno ne gotivim,zelim im puno srece u braku, trebace im,jer su oboje sareni !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online