Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 20.01.2012.
14:11
V. Tasić - Vesti A

Romana: Slabići beže od mene

Posle ljubavnih zavrzlama sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom, pop pevačica Romana Panić (36) i dalje je sama. Kako tvrdi, spremna je za novu ljubav, ali ne po svaku cenu.

- U ljubavi tražim dosta, možda i previše. Ali, imam pravo, jer dajem sve i u ljubavi ne umem da se štedim. Ništa u životu ne radim na pola. Ili sve, ili ništa. Ipak, posle svega kroz šta sam prošla, postala sam opreznija i mudrija. Neću da srljam i iskreno u ovom trenutku mnogo mi je lepo samoj. Ne moram ni sa kim da se dogovaram, nikome da se prilagođavam i samo sebi polažem račune. Neki kažu da sam zaljubljena u sebe, pa neka sam, šta fali - kaže Romana.
 

Zašto pojedini muškarci od vas beže?

- Neki su ukapirali koliko vredim, pa su pobegli. Jednostavno, previše im je. Sposobna žena koje može sve, koja je samostalna, vredna i uz to još i dobro izgleda, privlači muškarce, ali samo do određenog momenta. Mi, žene, uvek imamo potrebu da kraj sebe imamo nekog ko je jači od nas. Čak i kada prihvatimo da je kraj nas neko slabiji, ne vredi. Slab muškarac se prestraši i uhvati tutanj! Ali, nema veze, nije kraj sveta. Ja još čekam pravog i ne predajem se. Sva sam satkana od ljubavi i nemoguće je da izgubim veru u ljubav.
 

Šta ste promenili u svom životu od početka ove godine?

- Mnogo toga, ali videćemo koliko ću izdržati. Valjda me neće brzo proći želja da budem fizički što aktivnija, da vežbam, da idem na časove plesa. Čvrsto se držim toga već nekoliko nedelja. Hoću da na proleće budem u punoj formi. Planirala sam da ovog proleća održim prvi solistički koncert u Beogradu, što posle ovog albuma neće biti teško. Pesma "Duga" je vratila dugu u moj život. Beskrajno sam zahvalna Željku Joksimoviću zbog te kompozicije. Zadovoljna sam kao nikada do sada, iz mene vrcaju energija i ambicija.

Da li ste se pomirili sa Leontinom, koja vam je zajedno sa Joksimovićem pomogla na početku karijere?

- Nedavno smo se srele, sasvim slučajno. Evocirale smo uspomene i prisetile se vremena mojih početaka. Srećemo se mi povremeno, neplanirano... Nikada se ni sa kim nisam svađala u smislu da ne govorimo, pa ni sa Leontinom. Jednostavno smo se udaljile. Nekad život tako namesti, bez nekog posebnog razloga.

Kada ćete okončati podstanarski život?

- Ja se zapravo uopšte ne osećam kao podstanar, a takav život ima svojih draži. Svaki prostor u koji dođem, osećam kao svoj. Pre dve-tri godine kupila sam stan u izgradnji, ali se izgradnja neplanirano otegla. To mi se nije dopalo, pa sam uspela da izađem iz te priče. Od tada, nisam naišla na dobru priliku. Dala sam sebi zadatak da ove godine konačno dođem do sopstvenog krova nad glavom. Ako bude sreće, posla i para, uspeću da zatvorim finansijsku konstrukciju.
 

Ispoštovala koleginicu

 

Šta se dogodilo sa duetom koji ste snimili sa Indirom Radić pre više od godinu dana?

 

- Iskreno, nemam pojma šta je sa tom pričom. Kada mi je Goran Ratković Rale

ponudio pre više od godinu dana da snimim duet sa Indirom, prihvatila sam to. Priznajem da mi se pesma nije naročito dopala, ali htela sam da ispoštujem koleginicu. Išle smo po emisijama i promovisale tu pesmu, a šta se posle događalo ne znam - iskrena je Romana.

POVEZANE VESTI

Petak 20.01.2012. 14:36
Само води рачуна о томе да старост не пита где ми је била младост.
Petak 20.01.2012. 20:42
Neki su ukapirali koliko vredim, pa su pobegli. Jednostavno, previše im je. Dobro si to ustanovila, koliko si skupa a vec matora, nece niko da odresi kesu !!
Petak 20.01.2012. 16:32
Jesi se nekada zapitala da ne beze od tvoje lepote?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online