Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 19.01.2012.
10:18
Press A

Holivud: Zbog atraktivne Ane serija snimljena na srpskom

Srpkinja Ana Aleksander, koja je osvojila Holivud slobodnim scenama seksa u seriji "Chemistry", u novom američkom sitkomu "The Exes" igra Srpkinju Tatjanu i sve vreme priča na srpskom!

Ana Aleksander: Scenaristi zbog nje promenili seriju

Atraktivna glumica kaže da je ponosna na nov uspeh u Holivudu i otkriva da su producenti zbog nje odlučili da u hit seriju uvedu lik Srpkinje.


"Producenti su na kastingu tražili devojku koja bi u seriji pričala strani jezik, a planirali su da ona bude Brazilka. Kad su na audiciji saznali da sam Srpkinja i da, naravno, govorim srpski, zbog mene su promenili odluku! Tako sam dobila ulogu Srpkinje Tatjane, a oni su angažovali prevodioca da bi, po scenariju, i mog partnera iz serije naučili da govori srpski", otkriva glumica.


Debi u ovoj seriji Ana je imala prošle nedelje u epizodi u kojoj se glavni glumci Donald Fejson (poznat iz serije "Stažisti") i Dejvid Alan Baše (brodvejska zvezda) zaljubljuju u lepu Srpkinju, koja ne zna ni da zucne na engleskom.

Amerikanci su je zapamtili po živopisnim scenama seksa u seriji "Chermistry"


"Glumim devojku iz Srbije koja je došla u Ameriku da bi se bavila manekenstvom, a ne zna ni reč engleskog. Dok je u restoranu čekala drugaricu, upoznala je obojicu glavnih likova koji pokušavaju da je zavedu i upadaju u niz komičnih situacija. Jedan želi da bude sa njom, drugi se pretvara da neće, a ona se na kraju zaljubi u obojicu i predloži im da sve troje budu zajedno, što oni prihvataju, ali samo nakratko", kaže s osmehom.


Ana, koja je zbog karijere promenila prezime Stojanović u Aleksander, u Holivudu je uvek ponosno naglašavala da je Srpkinja, a kao šlag na tortu došla je uloga u kojoj govori srpski.


"Više nema predrasuda o Srbiji. Niko više ne povezuje Srbe sa ratovima i niko nije rekao nijednu ružnu reč što u seriji sve vreme pričam na srpskom", otkriva ona.

U poslednjih osam godina, koliko radi u Americi, Ana je ostvarila uloge u hit serijama: "Dva i po muškarca", "Istražitelji iz Njujorka", "Istražitelji iz Majamija"..., dok je od glavne role u seriji "Chemistry" odustala jer se "postidela svojih scena golotinje i seksa". Od poslednje serije "The Exes" mnogo očekuje.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.01.2012. 10:58
Postajemo evropski i svetski kupleraj i steciste za razonodu i hedonisanje evropskog i svetskog olosa.Ko zna kako se ova deklarise kada je pitaju za nacionalno poreklo verovatno kaze da je Amerikanka.Mislim nemam prava da govorim nekome kako ce i sta da radi u zivotu i kritikujem u tom kontekstu ali zasto se ovoliko potencira ova glumica? Zbog vrucih scena koje snima mozda, sta kao fora to nam je postala reklama za popravljanje imidza u svetu? Ne samo sto nas dakle *ebu u svakom smislu i pogledu i kao drzavu i kao narod vec nam sada bukvalno *ebu i zene i devojke i opet nas tretiraju kao stoku, sljam i podljude. Ha, ha, ha...clap, clap, clap svaka cast Srbi...ha, ha ha *facepalm*...
Utorak 24.01.2012. 11:23
....ovo se zove "KARAkterna glumica".....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online