Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 03.01.2012.
11:12
Alo! A

Stojke Bojani kupio kuću!

Golman Vladimir Stojković je pokazao da zna da se odbrani i od najtežih životnih problema! Naime, prvotimac Partizana i njegova supruga Bojana uspeli su da prevaziđu probleme koje su imali i odluče da ipak nastave zajednički život, i to u novom domu na Dedinju!

Ljubav cveta kao u stara dobra vremena: Bojana i Vladimir Stojković
 

Kako piše beogradski “Alo!“, Stojke je u znak pomirenja sa suprugom odličio da se isprsi za novu gajbu u prestižnom delu Beograda, u kojoj će supružnici nastaviti zajednički život.


- Vladimir je u poslednjoj sekundi uspeo da izgladi stvari sa Bojanom i verujte da su se svi začudili kako su za nekoliko dana uspeli da prevaziđu sve probleme koje su imali. Nakon što su mediji otkrili da je Bojana zvala policiju kako bi prijavila da ju je Vladimir fizički napao, njih dvoje kao da su se u toj situaciji zbližili, jer su na sve načine pokušali da sakriju bruku koja se dogodila. To ih je nekako spojilo i onda je on odlučio da je najbolje rešenje za njih da kupe novi dom i presele se što pre. Stojke se isprsio za kuću koja je ni manje ni više nego na Dedinju - rekao je za “Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da ovaj par smatra da će ih novi početak ponovo zbližiti.
 

Zajedno dočekali 2012.

Bojana i Vladimir su zajedno dočekali 2012. godinu u hotelu “Hajat“. Kako je objavio portal skandal.rs, supružnici su na proslavu Nove godine stigli sa telohraniteljima i izazvali ogromnu pažnju zbog svega što se dešavalo prethodnih dana. I dok Stojković nije bio raspoložen za medijsko eksponiranje, Bojana je pozirala fotografima i premijerno pokazala svoju novu boju kose.

- Kratko su bili u braku da bi tako lako odustali na prvoj prepreci, zato su i odlučili da novi dom može da bude najbolje rešenje, a i ništa drugo im ne preostaje osim da pokušaju. I sin Lav ih nekako vuče da moraju da budu razumni i potrude se da im dete raste uz oba roditelja - rekao je sagovornik lista “Alo!“.

Podsećanja radi, iako je Bojana Stojković tvrdila kako je suprug nije pretukao, “Alo!“ je imao uvid u službenu policijsku belešku u kojoj piše da je manekenka 25. decembra 2011. godine oko 4.40 zvala nadležne organe. U tom zapisu piše da je Stojkovićeva izjavila kako je muž u vidno alkoholisanom stanju prvo pretio, a zatim lomio nameštaj u stanu. Kada je ona pokušala da ga spreči u tome, on ju je odgurnuo od sebe, ona je tada udarila glavom o zid, a zatim je izašla iz stana i otišla kod komšije zbog bojazni da će nastaviti fizički da je maltretira. Manekenka je kasnije negirala da je pretučena i odustala je od krivičnog gonjenja svog supruga.

POVEZANE VESTI

Utorak 03.01.2012. 16:38
Идеални естрадно-малограђански пар - глупан пун пара и силиконска дроља-сплавови, хедонизам, бесна кола, кућерине, туча, превара, оргије...лудило! Репрезентативни производ потрошачког друштва и ждероњске ништачке филозофије ''у се на се и пода се''. Она ће да роди војника који ће вратити Космет!? Такви ће да одгоје човека?
Utorak 03.01.2012. 19:45
У једним новимама пише да та кућа на Дедињу вреди 720 000 евра, а у другим да сат, који јој је поклонио уз кућу, вреди 35 000 евра. Мустафа нема тих пара. Он зарађује око 200 000 евра годишње, а у Европи за 4 године играња све што је зарадио, углавном је прокоцкао и потрошио. И плус што је Кеки давао добар проценат од плате, као и половину новца што га је зарадио намештајући са Кеком утакмице док је бранио за Нант и Спортинг. Мустафа нема пара за овакве ствари. Него се овој Мустафиној кадуни не исплати развод јер новог Мустафу тешко може да нађе јер има већу километражу него ФАП-ов камион који је њено годиште.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online