Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 02.01.2012.
18:40
Večernje novosti A

Vlado Georgiev: Šta li žene vide na meni?

Mada u 2011. godini nije objavio novi album, niti imao veliku turneju, pop pevač Vlado Georgiev je sve vreme bio posvećen muzici. Poslednjih meseci gledali smo ga u "Prvom glasu Srbije", kao člana žirija. Dok su takmičari strepeli od njegovih oštrih, ali pravednih kritika, gledaoci kraj malih ekrana uživali su u Barbinim duhovitim komentarima i opaskama.

Među najpoželjnijim neženjama: Vlado Georgiev
 

Svoje obožavaoce u Novoj godini popularni kantautor obradovaće dugoočekivanim albumom, dobrim pesmama i mnogobrojnim koncertima. Na pitanje šta će poželeti u Novoj godini, Vlado Georgiev kaže:

- Poželeću sebi nešto mirniju godinu, ali znam da se to neće desiti, s obzirom na to da mi uskoro izlazi novi album. Voleo bih da generalno situacija bude bolja i da svi budemo srećni. Biti srećan u društvu gde ljudi oko vas nisu srećni, nije nikakva sreća.

Kada se tačno očekuje izlazak novog diska?

- Album je konačno gotov, najavljivao sam ga sto puta, ali sam pomerao rokove. Izlazak se definitivno očekuje na proleće, sa prvim suncem, samo da izađemo iz ovog tmurnog vremena. Na albumu će biti mnogo gostiju i svetskih muzičara, poput Dominika Milera, koji dugo svira sa Stingom. Ostalo neka bude iznenađenje.

Jedan ste od retkih pevača čiji je obožavalac najbolji svetski teniser Novak Đoković?

- Mogu da kažem da sam i ja njegov veliki obožavalac i da ne propuštam nijedan Novakov meč, bar ne na televiziji. Mislim da je ovo što radim kvalitetno i dovoljno blisko mnogim ljudima, bez obzira na to čime se bave.


Kako ocenjujete ishod "Prvog glasa Srbije", da li su se glasovi publike poklopili sa očekivanjima žirija?

- Uglavnom se publika i žiri ne slažu, što ne znači da ne mislim da je Davor Jovanović kvalitetan vokal i da ne zavređuje titulu prvog glasa Srbije. Ali, mislim da je u prethodnim emisijama bilo mnogo iznenađenja od publike koja je slala u duel po dva izvođača. Nijednom se naše mišljenje nije poklopilo sa glasovima publike, jer su redovno u duel išli takmičari koji su u tom trenutku bili bolji. Zato, smatram da taj deo propozicija nije baš dobar i da je to možda propust u ovom televizijskom formatu. Mislim da bi bilo mnogo prirodnije da žiri šalje takmičare u duel, a da onda publika glasa. Takođe, mislim da je "Prvi glas Srbije" vrlo kvalitetan šou i da mnogo odudara od svega sličnog kod nas. Bilo mi je veliko zadovoljstvo što sam bio deo ovog muzičkog šoua.

Šta je po vašem mišljenju presudilo da pobedi Davor?

- Moram da kažem da razlike u broju glasova nisu bile toliko drastične da bi neko ostao, a drugi ispao. Tu se radilo o razlici od svega dva-tri procenta. Čak je i u finalu bila slična situacija. Retko se dešavalo da jedan kandidat ima mnogo više glasova od drugih. Ali, neko ima više glasača, neko manje. Nekome je više stalo do svog favorita, nekome manje.

Nerado govorite o privatnom životu, jeste li trenutno zaljubljeni i emotivno ispunjeni?

- Pravo da vam kažem, u tolikoj sam frci da ne mogu ni da utvrdim da li sam trenutno emotivno srećan i ispunjen. Ali, da sam u nekom dobrom fazonu i generalno u dobroj fazi, to jesam. Što se muzike i mog stvaralaštva tiče, trenutno sam vrlo inspirisan. U poslednje vreme sam uradio dosta novih pesama i to me ispunjava. Za svakog ko se bave sličnim poslom, najlepši trenutak je kada nešto stvara. Za mene je to kad napišem i komponujem pesmu, pre nego što je bilo ko čuje.

Vešto ste izbegli odgovor na pitanje, znači li to da se ona prava još nije pojavila?

- Očigledno je da na to još ne treba da dajem odgovor. Onog trenutka kada bude prava, neću morati ni da odgovaram na takva pitanja. Ja se ne krijem od medija, samo se ne guram. Oni o kojima se mnogo piše, žele da se piše o njima i svoj privatan život daju na tacni. Ja svoj život ne nudim novinarima.

Kako komentarišete to što vas mnogi smatraju najpoželjnijim neženjom?

- Trudim se da se bavim muzikom i da se ponašam normalno, a iz toga nekad proizilaze i druge pojave. Kada je neko uspešan, logično je da postoje i ovakve stvari koje ga prate. Ali, jedino mi nije jasno zašto sam najpoželjniji neženja. Ne smatram da sam dobar frajer i mislim da imam veliki nos. Ne znam stvarno šta žene vide na meni.
Ponedeljak 02.01.2012. 19:54
Vide samopouzdanje, prepotentnost..bez podloge al vazno da ti prolazi..Usao crnogorac u WC i stao pored crnca da se olaksa.Zaviri preko pisoara i vide da crnji i nije bas tako dug kao sto je mislio..Kako vam polazi za onom stvari da zene ubedite..zapita crnogorac.Ma samo polako unutra i polako napolje..rece crnja..tako ona misli da je mnoooogo dugacak.Navali sledece veceri prepotentno-umisljeni siftogorac na svoju zaljubljenu srbistanku-ravnicarku..Poce da je muci kad ce ona svom siftogorcu: Il me ebi kako treba il me se mani tih crnackih fora
Subota 07.01.2012. 13:47
Ma zezaju te...smesan si....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online