Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.01.2012.
12:00
M.D. - Vestionline A

Venčanja koja su obeležila 2011.

Romantična venčanja su uvek u modi, ali posebnu pažnju javnosti oduvek su privlačila venčanja poznatih ličnosti. Podsetićemo vas ko je rekao sudbonosno "da" u 2011. godini.

 
Poljubac princa Vilijama i Kejt Midlton
 
 

Kraljevsko venčanje kao venčanje veka

Venčanje koje zauzima prvo mesto na listi jeste dan kada su Kejt Midlton i princ Vilijam pokazali celom svetu kako se to radi u kraljevskim porodicama. U aprilu ove godine, njih dvoje su rekli sudbonosno "da", a fotografija njihovog poljupca na balkonu Bakingemske palate ostaće zauvek upamćena kao najromantičniji trenutak.

Ko se još venčao u 2011.

1. Pol Makartni se oženio treći put!

2. Fotografije sa venčanja Sanje Marinković

3. Kejt Mos zbog venčanja blokirala selo

Princ Vilijam i Kejt Midlton zavetovali su se jednom drugom na vernost u londonskoj Vestminsterskoj katedrali, posle gotovo 10 godina zabavljanja. Mlada prekrivena velom je u crkvu, u kojoj je bilo 1.900 zvanica, ušetala je u venčanici boje slonovače u pratnji sestre Pipe Midlton. 

Kejt Midlton je, inače, prva građanka u poslednjih 350 godina, koja se udala za princa koji bi mogao da nasledi tron. Mlada je nosila kraljičinu tijaru i verenički prsten od dijamanata i safira koji je nekada pripadao Dajani. Princ Vilijam je nosio crvenu oficirsku uniformu irske garde.


Među zvanicama bili su i kraljica Elizabeta, Bekamovi, Elton Džon, plivač Ian Torp, Karađorđevići i predstavnici drugih kraljevskih porodica, kao i humanitarni radnici i ratni veterani koje princ zna sa vojne obuke. Mladom paru je čestitao ceo svet zato je ovo večanje i proglašeno venčanjem veka, a ne samo 2011. godine.

Princa Albert od Monaka – "Plejboj se oženio"

Sada se vraćamo ponovo kraljevskim porodicama i podsećamo vas na venčanje princa Alberta od Monaka i Šarlin Vitstok. Princ Albert od Monaka i nekadašnja olimpijska plivačica Šarlin Vitstok venčali su se na crkvenoj ceremoniji u prisustvu brojnih poznatih ličnosti.

 

Bračni par, razmenio je “Kartijeovo” prstenje od 18-karatnog zlata i platine. Dok je Albert stavljao prsten Vitstokovoj namignuo je, a ona je nosivši haljinu Đorđa Armanija, prasnula u smeh. Uoči venčanja pojavile su se glasine o trećem detetu i spekulacije da Vitstok želi da otkaže venčanje. Palata je te glasine odbacila, a Šarlin Vitstok je izjavila da želi da ima decu.


Može se reći da je ovo bilo jedno skandalozno venčanje, koje su pratili mnogi tračevi, ali je uspelo i obeležilo je ovu godinu.

Kim Kardašijan – Nije štedela, ali je i zaradila!

Iako je izlgedalo kao iz bajke, posle skoro 3 meseca brak je počeo da puca
 

A sada sledi venačanje koje je takođe video ceo svet. To je brak koji je trajao samo 72 dana, ali je starleta za to kratko vreme zaradila milione!


TV zvezda se tokom svadbene ceremonije osećala kao da je u raju, a sve je bilo toliko savršeno da joj je delovalo gotovo nadrealno... U avgustu, pred 440 zvanica bilo je besprekorno organizovano venčanje, a Kim Kardašijan se osećala toliko dobro tokom čitave ceremonije i prijema, da je imala utisak da je na nebu!
- Kao da smo bili u raju – rekla je tada Kim za People magazin.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić – Venčanje na pola puta

Rekli sudbonosno "da": Ivan i Jelena
 

U avgustu mesecu u crkvi u Gornjem Milanovcu, sudbonosno “da” izgovorili su glumačko – pevači par, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić.


Pitate se zašto Gornji Milanovac? Pa, par je imao neobične razloge. Naime, budući da je Jelena iz Kragujevca, a Ivan iz Užica, nisu želeli da nečija rodbina dobije prednost domaćeg terena, pa su svi morali da stave put pod noge i nađu se na pola puta! Originalno zar ne? Zato su tamo zvanice bile samo u krugu rodbine dok su sa kolegama i prijateljima proslavili u jednom restoranu u Beogradu.


Kao što znate, Jelena je trudna, ali je pevačica sve odlično podnela i uživala je u svečanoj i veseloj atmosferi. Poznati par je u iščekivanju ćerkice tako da im želimo puno sreće u narednoj 2012. godini koja će im sigurno doneti još više radosti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online