Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 25.12.2011.
13:40
Alo A

Ivanović: Indira zvuči kao klanje kobile!

Hit koji je preplavio internet u izvođenju Indire Radić i Stanka Marinkovića postao je tema brojnih viceva i šala, a poslednju i, reklo bi se nagrublju, izrekao je u svojoj poslednjoj emisiji Ivan Ivanović uporedivši pevanje Indire sa samrtnim ropcem životinje!

Indira postala meta brojnih viceva i šala
 

Naime, voditelj je prokomentarisao pesmu "Marija“, otpevanu na čudnom francuskom jeziku, sledećim rečima:


- Ako se Indirina šansona pusti unazad, otkriva se sudbina Kosova, a ako se pusti normalno, čuje se klanje francuske kobile - rekao je Ivanović.

Indira na 11. mestu na "jutjubu"

Duetska pesma "Marija", koju izvode Indira Radić i Stanko Marinković, trenutno je po broju komentara na 11. mestu na top listi sajta "jutjub" na celom svetu. Slušanost ove numere inače svakodnevno raste, pa je tako pesma preslušana više od milion puta. Zanimljiv je i podatak da je najgledaniji Indirin klip za manje od nedelju dana skupio više komentara od najgledanije verzije jednog od najvećih hitova Maraje Keri "Maj ol", kao i od mnogih drugih velikih svetskih hitova.

I dok mnogi prećute Ivanove prozivke, a i sama Indira nije poznata po tome da ulazi u javne prepirke s bilo kim, ovakav komentar voditelja ju je očigledno naterao da se predomisli i uzvrati mu istom merom. Tako je Radićeva, kada smo je pozvali, rekla da će napraviti izuzetak i "spustiti se na nivo Ivanovića".

- Baš sam razmišljala kako da odgovorim ako me neko pita za komentar, a da ne uvredim nikoga. A onda sam shvatila da Ivanović taj jezik svakako ne bi razumeo, pa sam odlučila da mu pomognem da shvati i spustim se na njegov nivo. Bolje je i da zvučim kao kobila nego da imam manire svinje! Ovu zimu mnoge svinje neće preživeti, ali znam jednog vepra nerasta koji sigurno hoće, i to zahvaljući tome što uspešno rije po tuđim dvorištima. Svrha ovog komentara nije vređanje bilo koga, već isključivo humor - rekla je kroz smeh Indira ovim povodom, a onda odlučila da malo uozbilji priču.


- Pročitala sam tokom poslednjih dana mnogo viceva o sebi i slatko sam se ismejala jer su svi bili duhovitiji od njegovog morbidnog poređenja. Naprosto ne vidim šta može da bude smešno u klanju bilo kog živog bića, to očigledno razumeju samo bolesni umovi. Izgleda da je cela Srbija duhovitija od njega! - zaključila je pevačica.
Iako je jedna od retkih koja je odgovorila na njegovu prozivku, voditelj nije imao šta da kaže na ovu priču. Tako je, kada smo mu preneli njenu izjavu, rekao da nema nikakav komentar.


Da li će komentar sačuvati za svoju sledeću emisiju, saznaćemo uskoro. U svakom slučaju, Indira mu je "stala na crtu", a ko će se prvi povući, ostaje da se vidi.

POVEZANE VESTI

Nedelja 25.12.2011. 14:13
А он је па неки умјетник... не браним Индиру, али...
Nedelja 25.12.2011. 14:16
E ''благо'' нама,све сами ''стручњаци'' за музику, увек спремни за исмијавање и вређање свега и свакога!Огледалце,огледалце..!.Јад и беда наше ''естраде''!
Nedelja 25.12.2011. 20:28
ljudi ali pesma je bruka sto jes jes!!!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online