Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 17.12.2011.
13:49
Blic A

Brstina umesto Gutovića u "Beloj lađi"

Legendarnog političara Srećka Šojića, omiljenog junaka "Bele lađe", više nećemo gledati na malim ekranima. Kako je objavio "Blic", novu glavnu ulogu u "Beloj lađi" igraće Branimir Brstina.

Branimir Brstina novi glavni junak serije "Bela lađa"

"Lane Gutović, legendarni Šojić u seriji 'Bela lađa', u pregovorima sa RTS-om o nastavku saradnje u sledećoj sezoni postavio je finansijske uslove koje Javni medijski servis Srbije u ovim vremenima smatra neprihvatljivim", navedeno je u saopštenju.

RTS je naveo da se radi o honoraru od 7.000 evra za dva dana snimanja, odnosno 9.000 evra za tri dana snimanja po epizodi.

Gutović nije bio dostupan ni za kakve komentare, dok iz "Košutnjak filma" poručuju da se snimanje najnormalnije nastavlja. Zoran Janković, producent serije i direktor "Košutnjak filma" kaže da Siniša Pavić prerađuje scenario i pokušava da smisli najbolje rešenje.

"Za sada se ne zna ništa pouzdano, snimanje se normalno nastavlja, a u narednim danima ćemo imati više informacija",objasnio je Janković.

Snimanje šestog ciklusa "Bele lađe" počelo je u sredu, a biće snimljeno 10 novih epizoda. I u novoj sezoni će biti novih likova i glumaca, novih zapleta i iznenađenja, a prva epizoda će početi da se emituje od kraja januara.

Ni reditelji serije Mihailo Vukobratović i Ivan Stefanović nisu imali odgovor na pitanje kako će se rešiti pitanje Srećka Šojića.

"Delimično sam upućen u tu celu priču. Zvanično saopštenje RTS-a ne bih komentarisao jer je to očigledno neki nesporazum na relaciji Milan Gutović i RTS. Imam određene informacije, ali one su pomalo nejasne u ovom trenutku. Ne mogu da vam kažem pravi odgovor na tu priču, ali mi smo počeli snimanje i koliko sam informisan, autor serije Siniša Pavić ima spremno rešenje za takve okolnosti. U pitanju je nešto što nije pogubno po 'Belu lađu' jer se nadamo da će serija da nastavi da živi svojim normalnim tokom. Koliko ja znam, Lanetov lik neće biti zamenjen, već bi trebalo da se otvori neka druga priča koja bi trebalo da donese novi kvalitet celoj seriji. Pretpostavljam da će se Šojić već nekako skloniti iz serije", rekao je reditelj Mihailo Vukobratović.

Scenarista Siniša Pavić nije srećan zbog nastale situacije, ali će, kako kaže, pokušati da je reši na najbolji mogući način.

 "To su stvari koje se dešavaju. Meni se takva stvar ne dešava prvi put, tako da ćemo pokušati u hodu sve da rešimo. Poslednjih sedam meseci sam radio ovaj ciklus i onda sam pred samo snimanje saznao šta se desilo. To je sada jedna vrlo delikatna situacija i veliki posao koji predstoji, a na koji nisam računao. Imam ideju kako da rešim nastalu situaciju. Dobra stvar u svemu tome je što su angažovali jednog zaista velikog glumca koji će biti novi nosilac radnje, a to je Brstina. To će biti jedan potpuno novi lik koji će zameniti odsutnog Šojića. Brstina bi sada trebalo da bude lokomotiva serije", objašnjava Siniša Pavić.

Subota 17.12.2011. 17:00
Само не знам ко ће сада да вам гледа ту серију...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online