Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 30.11.2011.
12:40
A

"Zvezde Granda" je najbolje takmičenje

Na temu muzičkih rijaliti programa, talentu učesnika popričali smo sa Sašom Dragićem, kompozitorom, menadžerom ali i jednim od članova žirija popularnog takmičenja "Idol".

Saša Dragić je bio jedan od članova žirija u muziččkoj emisiji "Idol"
 



- Smatram da su te emisije dobre stvari za mlade izvođače, ali ono što je važnije je šta dalje - rekao je Saša i dodao: Takmičenja su ulaznica za scenu i za ozbiljne poslove, problem je u produkciji koja ne može ili neće da učini još jedan korak dalje u plasiranju pobednika ovih takmičenja.


Veliki je pritisak na takmičarima i zaista svi misle da je propast sveta u pitanju ako izgube ili napuste takmičenje pre vremena. Oni treba da shvate da kada se takmičenje završi oni su tek na početku, poraz ne treba da shvataju kao veliku dramu, takmičenje je samo ulaznica u svet poznatih - savetovao je Saša mlade takmičare.


Pomislili smo da bi možda bolja nagrada pobednicima umesto novca bila izdavanje albuma i promocija u trajanju od barem godinu dana, Saša se složio: Da, to bi bila odlična ideja, ali produkcija bi morala na to da obrati više pažnje, možda ne žele a možda zaista ne mogu to da isprate u potpunosti. - ispričao je Saša za Pulsonline.
Po Sašinom mišljenju ipak najveću medijsku pažnju dobijaju "Zvezde Granda".


- Oni su stalno u medijima, možda nemaju svoje albume, ali dobijaju po neki singl, pesmu na Grandovom festivalu i to je zaista dosta od jedne produkcijske kuće - izneo je Saša i setio se nekih od učesnika prvih muzičkih takmičenja: Setite se Cvete Majtanović, pobednika "Idola", sjajan vokal, uradila je jedan album i nestala, nema je nigde. Adnan iz "Operacije trijumf" isto ništa, još se nije desilo da neko od tih takmičara i učesnika održi solistički koncert u Beogradu, e to bi zaista bio znak da se nešto dešava i da može da se uspe samo na konto jedne televizijske emisije - ispričao je Dragić.


Nekada su se mladi talenti probijali na festivalima, primera radi setimo se Emine Jahović, Bojana Marovića koji su na taj način započeli svoju karijeru, festivala više nema, jedino što preostaje mladim talentima jesu ovakve emisije.


- Suštine svega jeste da je dobro što ovakve emisije postoje, jer to jedan od načina da ljudi vide i čuju talente širom zemlje, podržavam sve emisije sličnog karaktera, ali postavljam opet pitanje, ko će preuzeti sudbinu te dece i preusmeriti njihovu karijeru na dobru stranu i napraviti od njih zvezde - zapitao se Saša.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 01.12.2011. 09:34
na zalost u Srbiji su slavni oni koji najmanje imaju pojma sa pesmom...Postaju interesantni ne zbog pevanja vec zbog skandala koji prate njihov zivot...Od toga mi je vise muka...Oni koje je Bog obdario i glasom i da znaju da sviraju jednostavno ne mogu da dodj do izrazaja...Vi u ziriju se odusevite kad cujete nekog sa lepim glasom jer znate sta je kvalitet ali nema dalje nikog ko ce te pevace prihvatiti i raditi sa njima da bi narod uzivao u njihovim pesmama...samo je bitno koliko se skines koliko vulgarno izgledas, s kim si se "spandjao" koga "pljujes" i sl..po mogucstvu treba da budes alkos da vozis takav i da te vide u palati pravde..za slavu je tako malo potrebno...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online