Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 20.11.2011.
09:08
Alo A

Pomama za nakitom srpskog gej princa

Svetski džet-set luduje za skupocenim nakitom koji dizajnira niko drugi do srpski princ - Dimitrije Karađorđević, za koga američki mediji tvrde da je homoseksualac.

Karađorđev potomak Dimitrije Karađorđević (53), zvezda njujorškog džet-seta
 

U čuvenom "Njujork obzerveru“ je još 2001. godine obelodanjeno da princ ima životnog i poslovnog partnera koji se zove Alvaro Kuadrado. Princ doduše nikada javno nije priznao homoseksualnu vezu, a forumaši, ne navodeći nikakve dokaze, sa stopostotnom sigurnošću navode da je upravo srpski princ - gej!


Skupoceni apartman u hotelu "Saton plejs“ na Menhetnu, u srcu poslovnog dela Njujorka, mesto je gde živi potomak Karađorđa, koji je postavio nove standarde "s one strane bare" dizajnirajući nakit koji ostavlja bez daha. I gomile dolara...


Apartman je pun fotografija i slika slavnih predaka plave krvi, zbog kojih je, uz posao kojim se bavi, Dimitrije čest gost džet-set rubrika američkih magazina i dnevnih novina poput "Njujork tajmsa", "Voga" i "Veniti fera".

U 57. ulici smešten je salon u kojem nastaje nakit o koji se otimaju bogataši. Dijamanti, rubini, safiri i drugo drago kamenje, dizajnirano u modernim stilovima, ali i s pravoslavnim motivima, nemaju klasičnu cenu. Ako želite da ih kupite, nećete ni pitati. Samo ćete pozvati broj telefona ili imejlom zakazati posetu. A za takav nakit znaju da daju i 1,8 miliona dolara...


Princ Dimitrije je u brojnih intervjuima isticao svoje poreklo, koje je, kako kaže, zaslužno za posao kojim se danas uspešno bavi.
"Nakit je moja sudbina. Rođen sam sa strašću prema draguljima", objasnio je srpski princ sklonost ka ovom poslu.


Pra-pra-pra....-unuk Luja XIV, poznatijeg kao Kralj Sunce, voli za sebe da kaže da živi dupli život - i princa i čoveka. A oba ta "života“ kombinuje kada stvara skupoceni nakit.


Na listi njegovih prijatelja nalaze se sada prva dama Francuske Karla Bruni, čuveni model Sindi Kraford, porodica Buš... Dimitrije je kumovao mnogim potomcima evropskih kraljevskih porodica, a s obzirom na to da njegovim venama teče i krv engleskih kraljeva i kraljica, pedantni Englezi su izračunali da je on 1.375 po redu za nasleđivanje krune Ujedinjenog kraljevstva. U prevodu, ukoliko bi svih 1.374 naslednika koji to pravo imaju pre njega odustalo, Dimitrije bi bio kralj Ujedinjenog kraljevstva. Slična situacija je po pitanju svih 11 evropskih kraljevskih porodica, pošto ovaj kao i ostali Karađorđevići vuče korene od svih tih plavih loza.
Princ Dimitrije je u svetu njujorškog džet-seta poznatiji po nadimku Pi-Di. Rado je viđen gost na VIP žurkama, a na listi njegovih prijatelja nalaze se i drugi potomci evropskih vladarskih loza, koji su u međuvremenu ostali bez kruna - Habzburzi, grčki prinčevi i drugi.


Njegovo ime je za kratko vreme postalo sinonim za stil. O tome najbolje svedoči i to što je 1994. godine poneo titulu Najbolje odevene osobe u svetu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 20.11.2011. 09:37
Ма за понос. Перманентно се ради на популаризацији особа са девијантним сексуалним наклоностима и то нам се сервира. Ево и ова прича типа: када може ваш "принц" да буде педер и успешан, зашто не и ви?
Nedelja 20.11.2011. 10:18
Crni Dimitrije..mi sanjamo princezu koju ces dovesti pred oltar...a ti ces da dovedes nekog ebivetra koji ce dobiti titulu princa...sta ti daju tamo da uzimas,pa si se totalno izvitoperio?
Nedelja 20.11.2011. 10:51
Нисам сигуран да је ова за његову сексуално опредељење тачно али ако јесте Црни Ђорђе се преврће у гробу. Ако је стварно хомић то је зато што дуго живи на западу и што има порекло од изопачених династија из Француске, Енглеске,Белгије, Аустроугарске. Испостави ли се да је педер сместа ћемо тражити да се одрекне титуле.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online