Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 19.11.2011.
07:43
T. Božović - Vesti A

Mina Lazarević: Pravilna ishrana, sigurna lepota

Svestrana glumica Mirjana - Mina Lazarević koristi samo kvalitetnu šminku, mada se privatno retko šminka, ali zato uživa u nekim drugim sitnicama koje život znače

Mina Lazarević

Mina je perspektivna glumica i majka troje dece. Imala je jedva tri godine kad je u rodnom Beogradu počela da svira klavir, što možda i nije čudno jer potiče iz muzičke porodice.

Naime, Minin otac, Ljubiša je bio dirigent, a majka Marija je ceo radni vek provela u horu Pozorišta na Terezijama.

Prirodno je bilo da se i Mina odluči za muziku, ali prevladala je ljubav prema glumi, pa je sa 19 godina upisala Fakultet dramskih umetnosti i nije pogrešila!

- Moja prva značajna i zapažena uloga bila je u seriji "Porodično blago". Tumačila sam lik Čupke, mlade buntovnice koja uzima život u svoje ruke - seća se Mina i dodaje kako se od tada ništa u njenom odnosu prema glumi niej promenilo, osim što je sazrela kao glumica. Takođe nam je odala i neke tajne scenske šminke, koja je sastavni deo njenog posla.


- Scenska šminka je upadljiva kako bi je, kad se upali jako svetlo, videla publika i u poslednjem redu. Zato izbliza deluje napadno, ali na sceni izgleda fenomenalno.

Ako o nečemu brinem, onda je to da šminka bude kvalitetna, makar je donosila od kuće.

Privatno puštam lice da diše i ne opterećujem ga previše šminkom - kaže sagovornica "Vesti" priznajući da nema vremena za klasično vežbanje jer ima previše važnijih obaveza, porodičnih i poslovnih da bi još gubila vreme i na vežbanje. Ipak, zbog pozorišnih obaveza mora da bude uvek u formi.


- Mislim da svako treba da pronađe vid rekreacije koja mu odgovara. Vežbanje je deo mog posla, a za mjuzikl je potrebna specifična kondicija. Srećom, spojila sam treniranje s poslom i u tome uživam - iskreno kaže naša sagovornica, otkrivajući nam još kako dobru kondiciju ima i zahvaljujući trčanjem za klincima, ali i brzim sređivanjem kuće jer kao i većina žena, sve kućne poslove sama obavlja.


- Takođe, volim da kuvam, a pravilna ishrana je jedini put do zdravog života. Uvek sam vodila računa o tome kako se hranim. Voća i povrća je na mojoj trpezi uvek bilo u izobilju, ali držim se sezonskih namirnica jer priroda to nije slučajno tako udesila. Ne preterujem sa začinima jer svako može kasnije da začini jelo po svom ukusu. Uostalom, tako je i u životu, mnogo začinjenih priča može da šteti - kaže Mina.

Sama svoj frizer

 

- Pripadam onoj grupi žena koje ne vole kad im se drugi petljaju oko glave, odnosno kose. Jednostavno, smatram da sam dovoljno sposobna i vešta da operem kosu i sredim je tako da izgleda lepo i uredno. Takođe sama sređujem nokte, pa me pedikir izuzetno retko viđa. Inače volim sve sama da radim jer u tim trenucima uživam, bez obzira, koliko sam kratka s vremenom - kaže sagovornica "Vesti".

Subota 19.11.2011. 07:51
Волиш себе и нема проблема!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online