Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 18.11.2011.
12:52
Beta A

Posle 30 godina opet istraga o smrti Natali Vud

Američka policija ponovo je otvorila istragu o smrti Natali Vud, 30 godina nakon što se glumica udavila u okeanu kod južne obale Kalifornije, u slučaju koji se smatra jednom od najdugovečnijih holivudskih misterija.

Natali Vud u "Buntovniku bez razloga"

Istraga smrti Natali Vud 29. novembra 1981. ponovo je otvorena pošto je policija dobila nove informacije o tom slučaju, rekao je predstavnik za štampu šerifa losanđeleskog okruga Stiv Vitmor.

Detalji nisu poznati, a detektivi odeljenja za ubistva danas će održati konferenciju za novinare.

Junakinja filmova "Sjaj u travi", "Priča sa zapadne strane" i "Buntovnik bez razloga" umrla je u 44. godini, a njena smrt podstakla je spekulacije da je zapravo ubijena, što su demantovali njen muž Robert Vagner i njena sestra Lana Vud.

Vagnerov predstavnik za štampu rekao je glumičina porodica nije kontaktirana u vezi sa ponovnim otvaranjem slučaja.

Natali Vud udavila se nakon celovečernjeg provoda sa mužem i kolegom Kristoferom Vokenom na jahti usidrenoj kod ostrva Sveta Katalina.


Njena smrt proglašena je za nesreću i ustanovljeno je da je u trenutku smrti bila pod uticajem alkohola.

Tada je navedeno da je glumica "verovatno pokušala da se ukrca na čamac za spasavanje" i da je "pala je udarivši licem u vodu". Čamac je kasnije pronađen u malom zalivu ostrva Sveta Katalina.

Legenda "velikog platna": Natali Vud

"Los Anđeles tajms" piše da su se detektivi vratili slučaju posle informacija dobijenih od kapetana broda Denisa Daverna. Davern je nedavno dao intervju za televizijsku emisiju "48 Hours Mistery" posvećenu smrti Natali Vud.

Natali Vud i Robert Vagner venčali su se dva puta. Prvi brak trajao je od 1957. do 1963, a par se drugi put venčao 1972.

Lana Vud napisala je u sestrinoj biografiji da je glumica u noći kada je umrla "previše pila".

Robert Vagner i Natali Vud

U autobiografiji iz 2008, Vagner je naveo da sebe krivi zbog ženine smrti.

Prisećajući se noći kada je glumica nestala, Vagner je naveo da su on, žena i Voken najpre pili u restoranu, a potom i na brodu.

Tokom svađe između Vagnera i Vokena, Natali Vud je otišla u glavnu kabinu broda. Poslednji put kada ju je video nameštala je kosu u kupatilu, naveo je Vagner.

Vagner je napisao da je, bez obzira na različite teorije o načinu na koji je glumica dospela u vodu, koje se plašila, nemoguće saznati šta se tačno dogodilo.

"Niko ne zna. Postoje samo dve mogućnosti: ili je pokušala da pobegne od svađe, ili je pokušala da veže čamac. Ali, suština je da niko ne zna šta se tačno dogodilo", napisao je.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online