Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 13.11.2011.
21:12
Puls-online A

Vlada Mandić: Natašu nisam usrećio u ljubavi

Poznatom rukometašu sve više smeta reputacija plejboja. To i ne treba da čudi jer se u međuvremenu oženio, dobio ćerku, ali i politički angažovao.

Stara ljubav Nataše Bekvalac: Vlada Mandić
 

- Sigurno je da mi je kada sam bio mlađi u nekim trenucima prijalo šta god da se napiše o meni, da se ne lažemo. Sada imam 31 godinu, otac sam, bavim se nekim ozbiljnim poslom i više mi stvarno ne prija da me stavljaju u takav kontekst. Na kraju krajeva, većina tih devojaka koje vezuju za mene su danas udate, imaju decu, pa mi je glupo što se i dalje piše o tome. U međuvremenu sam se promenio, uozbiljio i malo mi je to postalo dosadno. Voleo bih da se više piše o mojim uspesima u sportu.


 

SNS je moj izbor!

Mandić je juče zvanično promovisan kao novi član Srpske napredne stranke na tribini održanoj u Hali sportova. O svom političkom angažmanu kaže:
- Idu izbori, svako ima opredeljenje, a moje je Srpska napredna stranka. Mislim da je došlo vreme promena, a ja kao mlad čovek to apsolutno podržavam. SNS ima pravu priču i pravac, ali i dobre ljude na čelu. S obzirom na to, rešio sam da budem deo tog tima.

 

Letos si prešao iz Vojvodine u Partizan ?
- Vratio sam se rukometu posle pauze od dve, tri godine. Sa Vojvodinom sam osvojio kup, sa Partizanom Superkup i ušao u Ligu šampiona. Mislim da sam čak najtrofejniji igrač u Srbiji. Vratio sam se u Partizan zato što volim taj klub i kad već igram rukomet, igraću u najboljem timu još neko vreme, a onda se povlačim iz sporta i posvećujem porodičnom poslu.

Pisalo se da si se nedavno pomirio sa bivšom devojkom Kristinom Bekvalac?
- Kristina i ja se poznajemo 10 godina. Bili smo kao klinci u velikoj ljubavi i ona mi je ostala u veoma lepom sećanju. Često se čujemo i dobri smo prijatelji, ali nije bilo ništa od pomirenja. Mislim da ne treba kvariti to što smo ona i ja imali ranije, što bi rekao Čola: „Ništa ja tu ne bi‘ dirao“. Verujem da ćemo uvek biti u dobrim odnosima i uvek bih joj se našao u životu, a verujem i ona meni.


Ti si upoznao njenu sestru Natašu Bekvalac sa Dačom Ikodinovićem.
- Sa Dačom sam se družio dok smo se Kristina i ja zabavljali i tako su se nekako njih dvoje i povezali. Žao mi je što nisu opstali jer mislim da su super par i dobri su likovi. Eto, izgleda da Nataši nisam doneo sreću u ljubavi.

Moj otac nije skrivao haške begunce!

 

- Oca su mi uhapsili u vreme dok sam igrao rukomet u inostranstvu. To je bio veliki šok za mene i odmah sam raskinuo ugovor u Španiji i vratio se u Beograd da pomognem ocu i preuzmem porodični posao. Hteo sam da mu pomognem u njegovoj borbi za pravdu. Na kraju je sve ispalo dobro. Moj otac je oslobođen, pravda je pobedila.

Otac ti je bio optužen za pomaganje Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću?
- Da. Na kraju se dokazalo da nije pomagao haškim beguncima i oslobođen je za to.


Mnogo godina kasnije, spojio si Natašu i sa svojim drugom Ljubom Jovanovićem.
- Upoznao sam ih, ali mislim da je malo nezahvalno da komentarišem odnos dvoje ljudi. Ljuba je moj dobar prijatelj, Natašu isto znam dosta dugo, a šta je tu bilo moraćeš njih da pitaš.

Saša liči na moju majku!

 

Poznatom sportisti život se potpuno promenio kada je pre četiri i po godine postao otac devojčice Saše (ime je dobila po njegovom bratu).
- Saša ima četiri i po godine i liči na moju majku. Super je devojčica, veoma bistra i ima dobar osećaj za sport. Što je starija, sve mi je bliža, što je valjda i prirodno.

 

Kako je došlo to toga da se oženiš?
- Oženio sam se u Novom Sadu. Jelena je fina devojka iz dobre porodice. U tom periodu sam bio prezauzet brigom oko oca, tako da mi je bila potrebna mirna luka i oženio sam se zbog toga.


Zašto ste se razišli?
- Ja malo imam naglašen osećaj za slobodu, a malo koja žena to razume. Nisam se još zvanično razveo jer takve stvari ne treba prelamati preko kolena.


Misliš da postoji šansa da se pomirite?
- Sigurno da postoji, čim puštam vreme da učini svoje.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online