Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 09.11.2011.
22:10
Smedia A

Srpske dame vole mlađe muškarce

Lista poznatih žena koje su se udale ili zabavljale sa mlađim muškarcima je podugačka. Pošto je pročitaju, mnogi će se zapitati kuda ide ovaj svet, ili okriviti za sve truli Zapad, ali treba se setiti da je u ne tako dalekoj prošlosti srpska kraljica Draga Mašin od kralja Aleksandra Obrenovića bila starija čak 15 godina.

Draga Mašin i 15 godina mlađi kralj Aleksandar Obrenović

Istraživanje specijalizovanog internet sajta www.poljubac.com pokazalo je da je skoro svaka druga žena u Srbiji imala vezu sa partnerom koji je bio mlađi od nje pet ili više godina. Perma mišljenjima stručnjaka, što pokazuju i primeri iz svakodnevnog, takve veze obično uglavnom nemaju dug rok trajanja.

"Mislim da je to svetski trend koji je zaživeo i u Srbiji, ali čini mi se da je osuđen na neuspeh. Tačno je da su žene u kasnijim godinama seksualno aktivnije i potreban im je mlađi partner koji će sve to da isprati, ali generalno smatram da takve veze teško opstaju. Nisu toliko godine bitne, koliko zrelost, a pošto naši muškarci kasno sazrevaju, kasnije, kad prođe početni zanos, to može da predstavlja veliki problem. Kad je žena starija, njeno iskustvo i sve što je postigla u životu, mlađeg muškarca čini inferiornim, i on hteo ne hteo ulazi u takmičenje, a unapred je osuđen na neuspeh. Tu su i nesuglasice u vezi s potomstvom, obično su to žene koje su se već ostvarile kao majke, pa ne žele pod 'stare dane' da rađaju decu", kaže psiholog Aleksandra Janković.

Žene koje su se u Srbiji među prvima odvažile na takav korak i nisu krile da su u vezi sa mlađim muškarcima su Jelena Tinska, Margit Savović i Slađana Milošević. Tinska je bila u braku s glumcem i pevačem Igorom Pervićem, 17 godina mlađim od nje, od koga se, uz mnogo ružnih reči, ubrzo razvela.

Političarka Margit Savović i dalje je u ljubavi sa deceniju mlađim Draganom Dobranićem iz Nove Gajdobre. Slađana Milošević poznata je po tome da joj razlika u godinama ne predstavlja problem, jedan od njenih partnera bio je 15-tak godina mlađi Miloš Velimir Buca, bubnjar "Discipline kičme". Sada se priča da je njen novi dečko još mlađi od njega.

Ljubav folkerke Vesne Zmijanac i njenog 14 godina mlađeg partnera Željka Ristića uspešno odoleva svim preprekama, čak planiraju venčanje i potomstvo! Popularna Zmijanka se pre toga družila sa 16 godina mlađim baritonom Nikolom Mijailovićem, sinom svetski poznate primadone Radmile Smiljanić. Folk pevačica je isticala da joj on nije partner u pravom smislu te reči, jer nemaju seksualne odnose i da je sa Nikolom samo prijatelj.

Pričalo se i o vezi mlađanog Nikole Rokvića i 14 godina starije Marijane Mateus. Mladi pevač je bio povezivan svojevremeno i sa, naravno starijom od njega, Cecom Ražnatović koja je, ako je verovati tabloidima, bila u šemi sa, takođe mlađima od nje, manekenom Vladimirom Vuksanovićem i glumcem Viktorom Savićem.

Glumac i član grupe "Flamingosi" Marinko Madžgalj u vezi je sa deset godina starijom koleginicom Dubravkom Mijatović. Iako su neko vreme tajili vezu od javnosti, sada za to više nema razloga, jer su dobili i ćerku.


Tanja Vojtehovski je u jednom intervjuu zaintrigirala javnost dajući dvosmislen odgovor da se "oseća kao Demi Mur, ali bez plastične hirurgije". Posle je otkrila da je u vezi sa 10 godina mlađim Nenadom Čankom. I dečko Marine Perazić mlađi je od nje bar 15-tak godina, kažu upućeni.

Folk pevačica Ana Bekuta (51) poznata je po vezama sa mlađim muškarcima. Poslednja je bila sa 14 godina mlađim biznismenom Daliborom Minjinom. Međutim, završila se uz mnogo ružnih reči i prepucavanja po novinama.

Anabela Đogani je posle razvoda imala nekoliko veza, ali ostaće upamćena ona sa devet godina mlađim Mladenom Radulovićem, i trenutna sa biznismenom Sašom Nedeljkovićem, mlađim od nje sedam godina.

U brak sa mlađim od sebe je ušla i Elena Mijatović, koja je sedam godina starija od supruga Jugoslava Karića. Jelena Karleuša uživa u braku sa sedam godina mlađim fudbalerom Duškom Tošićem i kaže da se ne oseća mnogo zrelijom u odnosu na supruga.


"Ja sam započela taj trend kod nas, a vidim da su se sada žene, pogotovo iz javnog života, bacile na mlađe muškarce. To što je Duško mlađi od mene ne znači ništa, jer je on glava naše porodice, a ja sam vrat", rekla je JK.

Za mlađeg od sebe udala se i pevačica Leontina Vukomanović. Od svoga izabranika, violiniste i pevača grupe "Ekstra orkestra" Filipa Pata, sa kojim se smuvala pošto je raskinula dugogodišnju vezu sa takođe mlađim Mikijem Perićem, starija je pet godina.

I Goca Tržan smatra da ljubav ne pita za godine, posle razvoda od pet godina mlađeg Ivana Marinkovića, trenutno je, kažu upućeni, u vezi sa 15 godina mlađim bubnjarem iz svog pratećeg benda. Dragana Mirković sa pet godina mlađim Tonijem Bijelićem uživa godinama u srećnom braku.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.11.2011. 07:00
Србска дама је била Милунка Савић! Ове о којима причате воле у ствари лову, јер сви ти тзв. млађи мушкарци имају лову до које су дошли - није важно како.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online