Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 07.11.2011.
13:33
J. Antonijević - Vesti A

Ne muvam se sa pevačicama

Odlukom Skupštine opštine Zemun, Saša Kovačević proglašen je za zaslužnog građanina ove opštine. Priznanje mu je uručeno na svečanosti povodom Dana opštine Zemun u Madlenijanumu.

- Moram priznati da nisam očekivao ovakvu nagradu, jer to obično dobijaju ljudi iz istorije umetnosti, pesnici ili književnici, a ne pevači. Bilo mi je malo čudno kad su me kontaktirali i rekli mi o čemu se radi, ali s obzirom na to da sam odrastao u Zemunu od srca sam primio povelju i prezadovoljan sam, kao i moja porodica.


Da li ti nagrade skupljaju prašinu na polici?

- Nije baš tako. Imao sam mnogo poziva za raznorazne događaje gde bi mi uručili kojekakve nagrade, ali ih nisam prihvatao, jednostavno se nisam odazivao na takve pozive. Imam nekoliko veoma dragih nagrada koje čuvam i poštujem, a nisam od onih pevača kojima je najbitnije da dobiju nešto, a nije važno šta i od koga su. E pa, meni je to vrlo važno!

Ne priča o emotivnom životu

 

Jesi li zaljubljen?
 

- Otkad je o mom privatnom životu počelo sve i svašta da se piše i priča stavio sam tačku na tu temu. Jednostavno ne želim da pričam o tome, da se nerviramo i ja i moja porodica. Nisam od onih što kriju svoju ljubav, kad sam zaljubljen i imam devojku izlazim sa njom, tako da svi imaju priliku da me vide i uslikaju. Razlika je samo što više ništa neću otkrivati ni ko je ona ni šta radi. Pa nek se piše

Šta trenutno radiš, ima li posla?

- Ne mogu da se požalim jer i u ovim kriznim vremenima uspevam da pristojno zarađujem. Radim onoliko koliko mislim da treba i da mi je dovoljno. Pevaću skoro svaki vikend do januara. Imao sam i inostrani angažman što je iznenađujuće jer je poznato da tamo haraju samo narodnjaci, ali se ispostavilo da sam jedan mesec više bio u Beču nego u Beogradu.

Kakvo je stanje na estradi?

- Blago rečeno, kriminalno! Smatram da ima dobrih vokala i pevača, ali se nekako izgubio onaj pravi pop zvuk. Ugušio nas je narodnjački stil, od koga ne bežim, čak ga volim i slušam, ali definitivno ljudima nedostaje pop zvuk i pop pevača kojih je svake godine sve manje.

Da li vidiš sebe sa nekom koleginicom?

- Moram priznati da na našoj estradi ima veoma atraktivnih pevačica, poput Ane Nikolić, Nataše Bekvalac, Emine Jahović, ali sebe stvarno ne vidim sa njima u nekim ljubavnim vezama. Ni sa njima ni sa nekim drugim, bar mi se do sad nije desilo da se muvam sa pevačicama - sa njima se samo družim.

Da li imaš pozive od grčkih izdavačkih kuća?

- U planu mi je da u skorije vreme uradim nešto za grčko tržište, ali videćemo koliko će se to realizovati, možda će to biti na grčkom ili na engleskom jeziku. Već sam imao razgovore i bilo je dogovoreno da snimim duet s jednim poznatim grčkim pevačem, ali se to nije desilo. Možda ponovo sednemo i vidimo da li možemo da se dogovorimo da obe strane budu zadovoljne.

Da li su Turci nudili velike pare da tvoju pesmu posle nas stave u njihovu seriju?

- Da je to tačno, verovatno bih za mesec dana sazidao neku ogromnu vilu. Moja pesma ima te njihove prizvuke, pa je zato to neko rekao i onda je ispalo da sam se prodao Turcima za velike pare, ali to nije moguće u današnje vreme.

Duet sa Cecom


Šta je bilo s duetom sa Cecom Ražnatović?
 

- Ništa još konkretno, želja još uvek postoji, ali se nije pojavila odgovarajuća pesma. Čim se steknu uslovi, nadam se da moja dobra i draga prijateljica Ceca neće imati ništa protiv i da ćemo to lako realizovati. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online