Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.11.2011.
18:17
Blic A

Kim za dan braka zarađivala 200.000 dolara

Kim Kardašijan, rijaliti zvezda pozamašnih oblina, prava je mašina za pravljenje para. Ne samo da je uspela da zaradi od svog venčanja kada je 20. avgusta rekla kratkoročno “da” košarkašu Krisu Hamfrisu nego je profitirala i od razvoda, a medijsku pažnju je iskoristila je da bi promovisala svoju najnoviju kolekciju cipela i tašni.

Brak sa rokom trajanja kao i tetrapak jogurta: Kim i Kris na venčanju

Šuška se da je za svaki od 72 dana, koliko je provela u braku sa Hamfrisom, Kim od sponzorskih ugovora i producenata za koje snima rijaliti serijal zarađivala između 150.000 i 250.000 dolara.

Međutim, nije samo Kim zaradila od prodaje svoje intime, već i čitava njena porodica, kao i brojni sponzori, TV i druge medijske kuće koje sarađuju sa Kardašijanovima, dok su kratkih rukava jedino ostali gosti sa venčanja, koji su se otvorili za luksuzne poklone, koji im, naravno, neće biti vraćeni.

Da li je u pitanju bila prava ljubav sa kratkim rokom trajanja, ili je sve bio brižljivi plan klana Kardašijan za potpunom dominacijom medijskog prostora i sticanjem bogatstva, za sada je samo nagađanje.


Venčanje iz bajke Kim Kardašijan i Krisa Hamfrisa navodno je koštalo 10 miliona dolara, a par je od prodaje TV prava i fotografija sa venčanja zaradio skoro duplo više. Međutim, mladenci su profitirali čak troduplo kada se uzme u obzir da većinu stvari za venčanje nisu ni platili iz svog džepa već su dobili na poklon od sponzora, koji su se na taj način reklamirali.


Posle venčanja je objavljeno da je par uspeo da zaradi oko 18 miliona dolara, a mali broj ljudi zna da je deset procenata odmah otišlo u ruke Kimine majke Kris Džnener, koja joj je menadžer i već godinama deli profit sa svojom ćerkom.

Uskoro bivši muž Kris Hamfris ovih dana obilazi TV stanice demantujući da je Kim zaradila od venčanja, a kamoli od razvoda, nijednog trenutka ne ispuštajući iz ruku svoju novu knjigu koju trenutno promoviše.

Da je preduzetnički duh u porodici Kardašijan izražena osobina pokazala je i sama Kim, koja je istog dana kada je na Tviteru objavila da se razvodi u sledećoj poruci podsetila svoju armiju od preko 10 miliona sledbenika na ovoj društvenoj mreži da će u toku popodneva u Las Vegasu biti otvorena njena nova prodavnica "Kardashian Khaos"!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online