Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Četvrtak 03.11.2011.
09:07
Alo A

Merlin kod Ivana Ivanovića za 50.000 evra!

Posle više od 20 godina, Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin, danas će kročiti na tlo Republike Srbije, a razlog je gostovanje u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", za koju mu je Televizija "Prva", kako piše "Alo!" platila 50.000 evra.

Dino Merlin led prbija dolaskom kod Ivana Ivanovića

Umetnik, čijim se pesmama Srbija vrlo malo bavi ovih dana a više njegovim govorom mržnje protiv srpskog naroda, danas će doputovati u Srbiju kako bi pred kamerama TV Prve govorio o predstojeća tri koncerta koje će održati u "Beogradskoj areni" krajem novembra.


"Dino Merlin će gostovati kod Ivana Ivanovića, to je definitivno! Pregovori o toj emisiji su počeli u aprilu, još kada je ekipa druge emisije ove televizije napravila intervju s njim u Sarajevu. Dogovor o gostovanju Dina Merlina je postignut, a za pojavljivanje u ovom programu mu je i plaćeno, i to 50.000 evra. Merlin će danas u popodnevnim časovima doći u Beograd, gde će se prvi put posle više od 20 godina pojaviti pred kamerama u Srbiji i odgovarati na pitanja o koncertu, ali i o izjavama u kojima je srpski narod nazivao bolesnicima", rekao je za "Alo!" izvor blizak TV Prva, koja je potvrdila gostovanje sarajevskog pevača, ali ne i iznos koji mu je uplaćen.


"Da, Dino Merlin će ovog petka biti gost u emisiji 'Veče sa Ivanom Ivanovićem'. Što se tiče informacije da mu je 'Prva' platila 50.000 evra, potpuno ste pogrešno informisani, slobodno dodajte još jednu nulu na pomenutu brojku, zvuči mnogo senzacionalnije. Više informacija ćete dobiti sutra", saopšteno u službi za odnose sa javnošću ove televizijske kuće.


Ivan Ivanović nije želeo da daje bilo kakav komentar pred dolazak gosta iz Sarajeva. 

Dinov menadžer: Dino se u Srbiji ne oseća ugroženim!


Iako nije želeo da priča o iznosu koji je TV Prva uplatila Dinu Merlinu za gostovanje, menadžer bošnjačkog pevača Asim Kraljić potvrdio je njegov dolazak i odgovorio odrično na pitanje da li se muzičar plaši za svoju bezbednost, s obzirom na to da su se u Novom Sadu nedavno pojavili grafiti u kojima se pominje Merlin, a koji su protumačeni kao prikrivena pretnja.
"Ne, ne oseća se ugroženim. O novcu ne bih komentarisao", kratko je izjavio Asim Kraljić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.11.2011. 09:21
Razbacivanje para u zemlji gde narod gladuje? sta nas zabole sta ce on ponovo da kaze on je vec rekao svoje! a ja kazem! Mrssssssssss!
Četvrtak 03.11.2011. 11:13
eto ga ivanović patriota iz fotelje u jugoslovenskom beogradu.možda zovne i thompsona onako da ga "isproziva" za jedno 50 hiljadarki.krme zadriglo
Četvrtak 03.11.2011. 09:47
Надам се да ће га у овој емисији успети разоткрити какав је Он човек заиста,а ако то успеју онда никаква сума новца није превелика.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online