Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 02.11.2011.
09:03
24sata.rs A

Ko se razveo brže od Kim Kardašijan? Samo Srbin!

Starleta Kim Kardašijan se definitivno razvodi, i to posle samo 72 dana provedena u braku. Ipak, bolji od nje na listi najkraćih brakova je teniski instruktor Svetozar Marinković, koji se od glumice i modela Robin Givens, rastao istog dana kada su se venčali.

Svetozar i Robin

Svetozar Marinković i Robin Givens upoznali su se tako što ju je on podučavao tenis. Venčali su se 1997. godine, a par se rastao istog dana kada su se i venčali!

Venčanje se održalo na plaži jednog hotela u blizini San Dijega. Ceremoniji je prisustvovao samo i sin Robin Givens koji je tada imao dve godine. Na plaži je bilo i drugih ljudi koji su se sunčali i kupali, ali nisu imali pojma šta se dešava i ko se venčava.

Robin Givens i Svetozar Tole Marinković su se rastali kasnije istog dana. Upućeni kažu: posle tačno osam sati!

Inače Robin Givens je postala poznata po tome što je 1988. godine udala za Majka Tajsona. Verovali ili ne, bila je gospođa Tajson duže nego što je bila u braku sa Marinkovićem, iako je i taj brak trajao tek nekoliko meseci.

Starleta Kim Kardašijan, koja se od Krisa Hemfrisa razvodi posle 72-dnevnog braka, kao razloge navodi "nepomirljive razlike", a par navodno nije mogao da se dogovori gde će živeti.  

Najkraći brakovi u Holivudu

 

1. Britni Spirs i Džejson Aleksander: 2 dana
Nepunih 55 sati pošto se udala za svog prijatelja iz detinjstva, tadašnja pop princeza Britni Spirs je već bila razvedena. Venčali su se u Las Vegasu, gde su se slučajno sreli posle mnogo godina.

 2. Karmen Elektra i Denis Rodman: 6 dana
Posle osam meseci zabavljanja, igrač NBA lige Denis Rodman venčao se sa zvezdom serije "Čuvari plaže" na maloj ceremoniji u Las vegasu. Šest dana kasnije, Rodman je tražio poništenje braka uz obrazloženje da je na svadbi bio pijan.

 

3. Mario Lopez i Eli Lendri: 2 nedelje
Manje od dve nedelje posle raskošnog venčanja u Meksiku, u Puerto Valarti, Eli je podnela zahtev za razvod braka. Interesantna je činjenica da je pre braka par bio u vezi šest godina.

 

 

4. Edi Marfi i Trejsi Edmonds: 2 nedelje
Verili su se u julu 2007. godine a venčali prvog dana 2008. godine na lukzuznoj ceremoniji na ostrvu Bora Bora. Posle dve nedelje, odlučili su na ne ozvaniče svoj brak u Sjedinjenim Američkim Državama, iako su ostali prijatelji.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.11.2011. 10:09
Сетих се старог фазона. Дошао Муја први дан у Америку и шета тако градом сав у чуду. У једном тренутку, нека плавуша се баци са зграде и паде испред Мује. Муја је гледа и каже: Је..те што ти је стандард, искористиш и бациш.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online