Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 27.10.2011.
05:28
Kurir A

Nikolina Pišek: U seksu koristim fen, mikser i veš-mašinu!

“Još nemamo ideju o ulasku u brak, a još smo dalje od nekog zakazanog datuma“, rekla je u razgovoru za Kurir jedna od najseksepilnijih balkanskih voditeljki, Hrvatica Nikolina Pišek, govoreći o svojoj vezi sa srpskim biznismenom Matijom Ćorkovićem.

Zadovoljna (u svakom pogledu): Nikolina Pišek
 

Pišekova je dodala da će njen izabranik pred matičara morati da je odvede na prepad i tako je stavi pred svršen čin.

- Koliko god ideja o braku bila primamljiva, neverovatno se opirem pomisli da ću ikada morati da organizujem veliku proslavu sa svim propratnim folklorom - sviračima, kolonom automobila, trubljenjem, pucnjavom u vazduh, rodbinom koju ću prvi put videti na licu mesta. Odmah me prođe volja.

 

Ne pričam o silikonima!

Čaršija bruji da ste operisali grudi. Da li ste menjali postojeće silikone?

- Zanimljiv trač! Rekli ste postojeće?! E, pa neću vam ništa odgovarati, nego se potrudite i iskopajte moje fotografije u vreme kad sam bila još maloletna i nadobudno mislila da želim da budem model. Uporedite ih, pa mi recite imam li silikone. Zanimljivo je kako svi sebi daju za pravo da zadiru u nečiju intimu po tom pitanju i ispituju o hirurškim zahvatima. Da li biste vi meni javno odgovorili kako je bilo na vašem poslednjem pregledu prostate?

Srbi i Hrvati

Da li vam je neko iz porodice zamerio što ste u vezi sa Srbinom?

- Da li bi mi isto pitanje postavili da sam u vezi, na primer, sa Nemcem? Ljudi su za mene ljudi, bez obzira na nacionalnost. Zvuči kao kliše, ali vaspitana sam da ljude mogu razlikovati po tome jesu li dobri ili nisu. Ko god tako nešto istakne kao problem, u sebi potiskuje neki gnev i predrasude koje mora sam sa sobom da reši.


Da li ste zadovoljni seksualnim životom?
- Seksualnost je za mene samo jedan neodvojiv deo ljubavnog života. Ni jedno ni drugo ne mogu da opstanu na duge staze ako se zanemare, a u mom slučaju nijedno ne može opstati kao samostalni entitet. Dakle, ako je premisa da sam zadovoljna svojim ljubavnim životom, onda se zaključak logično nameće. I nadam se da iz ovog odgovora nećete iskonstruisati naslov, he-he!


O pomoći u krevetu

Koristite li pomagala?

- Naravno! Bez veš-mašine, fena, miksera, usisivača, i mašine za sudove ne mogu da zamislim život. Ozbiljno!


Da li ste egzibicionista?

- Očito jesam, inače se nikad ne bih našla u ovako kompromitujućoj situaciji. Mislim da niko ko se bavi javnim poslom nema potrebu da bude egzibicionista u privatnom životu, jer se svakog dana oseća dovoljno go i izložen. Pa pobogu, upravo javno raspravljamo o mom intimnom životu! Zar zaista mislite da nakon ovoga imam potrebu da se svučem i stanem na balkon?


Da li osećate zavist koleginica zbog svoje perfektne linije?

- Potajno zavidim mnogima od njih. Trava je uvek zelenija u tuđem dvorištu!


Kada ćete snimiti prvu emisiju za televiziju Pink?

- Sledeće nedelje snimamo, zatim malo doterujemo, i nadam da ćemo biti spremni za emitovanje. Prilično je važno da se dobro sinhronizujemo, budući da sam ipak 400 kilometara daleko od studija, i da se s ekipom i scenaristima o svemu dogovaram mejlom i telefonom.

Mitrović gost po potrebi

Da li ćete u emisiji ugostiti Željka Mitrovića?

- Ako se ikada ukaže potreba, zašto da ne? Za razliku od Ognjenovog šoua, nadam se da će se u mome videti da ga radi uglavnom ženska ekipa, vođena nekim ženskim senzibilitetom i sa drugačijim pogledom na teme. Ukoliko pomislimo da će nam on svojim gostovanjem dati odgovore na neka pitanja koja nas zanimaju, biće i više nego dobrodošao, i naravno, bez “diplomatskog imuniteta“.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.10.2011. 06:42
Sta ce njoj usisivac, kad i sama moze da usisava...
Četvrtak 27.10.2011. 15:02
Колико само има курви у хрватској, незнам ниједну нормалну ујну све рава до раве.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online