Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 06.10.2011.
16:33
Press A

Pokazala bih grudi i na Zvezdinom “severu“

Najpoznatija svetska navijačica, Larisa Rikelme, čiji je zanosni dekolte postao zaštitni znak Paragvaja tokom Svetskog prvenstva u fudbalu 2010, za “Pres“ je otkrila da bi u večitom derbiju navijala za crveno-bele, da joj gaćice koštaju kao prosečan automobil, da vodi ljubav uz tehno muziku i da bi sa tribina podržala Novaka Đokovića.

Larisa Rikelme, devojka koja zna da izabere prave klupske i reprezentativne boje
 

Larisa je u ekskluzivnom intervjuu za “Pres“ inače istakla da joj je prva asocijacija na Srbiju teniski broj jedan - Đoković, da bi volela više da sazna o našoj zemlji, ali i da se podjednako dobro snalazi na duplericama svetskih magazina i na teatarskoj pozornici, pred ozbiljnom publikom.


Da li si čula za srpski večiti derbi između Partizana i Zvezde?

- Naravno, čak sam deo atmosfere videla i na nekim Jutjub klipovima. Pošto je Crvena zvezda, koliko je meni poznato, u crvenoj i beloj boji, baš kao i moj Paragvaj, nema sumnje za koga bi navijala. Ako uskoro posetim Beograd, eto mene na tribinama, fudbalske mečeve ne propuštam. A možda me i primeti neka kompanija iz Srbije, pa me angažuje za promociju, ko zna? Mislite da imam šanse?


Na poslednjem SP u fudbalu proslavila te je i fotografija sa mobilnim telefonom u dekolteu. Da li se to dogodilo spontano i koliko si marketinških ponuda mobilnih operatera i proizvođača imala posle toga?

- Bila je to jedna vešta provokacija. Priznajem, uživam u provokaciji, a to je i u ženskoj prirodi. Uostalom, možda je i to bio deo neke kampanje... Posle toga, mnogi su me zatrpali ponudama, ali ne volim da se ponavljam. Imam posla preko glave. Posle tih fotografija, moje ime je postalo jedno od najtraženijih imena na internetu, što je bio popriličan šok za mene. Ipak, prija mi popularnost i drago mi je da se mnogo priča o meni.

Larisa Rikelme pokazuje kako treba da se štitite u "živom zidu" pri izvođenju slobodnih udaraca


Da li bi se pojavila u sličnom scenariju i na tribinama teniskog turnira. Recimo, ako bi te naš Novak Đoković zamolio?

- Đoković ne mora da me moli, podržavam ga i ovako. Ako bi me pitao, možda bi se i aktivirala po tom pitanju, što da ne. Mislim da je on prilično harizmatičan...


Da li nam možeš obećati posetu Srbiji?

- Mogu... A da li možete verovati ženi koja važi za fatalnu?


Koja muzika prati tvoje romantične krevetske avanture?

- Kada sam sa partnerom, predigra počinje laganim džezom. Kada se malo "zagrejemo", onda možemo da pređemo i na neki tehno. Na osnovu toga, možete zaključiti i kakva sam u krevetu. Ali, iskreno mislim, kada je osoba pored tebe prava, trenutak će biti savršen, bez obzira na okolnosti, mesto i muziku.


Imaš li tetovaže? Da li bi pre istetovirala Če Gevaru ili Dejvida Bekama?

- Totalno sam luda za tetovažama! Imam ih čak desetak po celom telu, a neću otkrivati na kojim mestima, već ću zagolicati maštu mojih fanova... Pogađajte! Hm... Svaka čast slavnom revolucionaru, ali mislim da bih ipak pre na svoje telo stavila sliku Bekama.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 06.10.2011. 20:59
Eh, da mi je jedna takva u krevetu svaki dan...
Četvrtak 06.10.2011. 20:41
pih..silikoni.kod nas ima lepsih cura,ona bi u Srbiji bila prosecna
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online